Haberler

Ankara Havası İyi Geldi

Güncelleme:

Yeni sezon hazırlıklarını Ankara Kızılcahamam'da sürdüren Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Diyarbekirspor A.Ş.'ye Ankara havası iyi geldi.

Yeni sezon hazırlıklarını Ankara Kızılcahamam'da sürdüren Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Diyarbekirspor A.Ş.'ye Ankara havası iyi geldi. Daha önceki kamp yeri olan Bıolu Esentepe'de yaptığı 2 hazırlık maçını kaybeden yeşil kırmızılı ekip Ankara'da oynadığı 2 maçı da kazandı.


Bir Hazırlık Maçı Daha Var


Diyarbekirspor A.Ş., dün akşam Kızılcahamam'da konakladığı Patalya Oteline ait çim sahada hazırlık maçında karşılaştığı Maltepespor'u 1- 0 yendi. Yeşil kırmızılı ekibi galibiyete taşıyan golü 15. dakikada penaltıdan Suat Mutlu kaydetti. Yeşil kırmızılı ekip, daha önce de Kızılcahamam'da Niğde Belediyespor ile yaptığı hazırlık maçını da 4- 2 kazanmıştı. Böylece yeşil kırmızılı ekip başkentte yaptığı hazırlık maçlarında 2'de 2 yaptı. Diyarbekirspor A.Ş. önümüzdeki günlerde bir hazırlık maçı daya yapacak. Ancak bu takımın ismi henüz netlik kazanmadı.

Maçtan Sonra Dönecek


Yeşil kırmızılı ekip, ligin açılacağı 23 Ağustos Pazar günü deplasmanda Ankara Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacağı için kamp sonunda Diyarbakır'a dönmeyerek bu maçın hazırlıklarını da Kızılcahamam'da sürdürecek. Diyarbekirspor kafilesi Etimesgut maçından sonra kente dönecek.

Kaynak: Temsilci / Spor

Kızılcahamam Etimesgut Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title