Haberler

Alex de Souza: Teknik Direktörlüğe Hazır Değilim

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza, "Teknik direktörlük için kendimi hazır hissetmiyorum. Takım yönetmek, problem çözmek, yeni çözümler yaratmak demek." dedi.

Fenerbahçe'nin efsane yıldızı Alex de Souza ülke basınına konuştu. Brezilyalı futbolcu, ''Teknik direktörlük düşünüyor musun?'' sorusuna da yanıt verdi.

Yıldız isim teknik direktörlüğe henüz kendini hazır hissetmediğini belirterek ''Açıkçası futbolda yaşadıklarım bir ön hazırlık oldu. Ancak ben dürüst olmak gerekirse kendimi teknik direktör olmak için hazır hissetmiyorum. Takım yönetmek, problem çözmek, yeni çözümler yaratmak demek. Şu anda ben buna hazır değilim'' sözleriyle dile getirdi.

Alex'in bu açıklamaları sevenlerini üzerken Brezilyalı ismin tekrar yeşil sahalara dönüp dönmeyeceği merak konusu oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

MMOM:

Müslüman, sürekli Gusul Abdesti ile dolaş ve her Farz Namazından önce Gamet getir. Namaz abdestiyle dolaşırsan daha eftaldir. Namaz abdesti olmadan dışarı çıkıp yürüme. Mutlaka Namaz abdestli olarak evden dışarı çık.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title