Haberler

Advocaat: Salih, Aatif ve Robin van Persie'nin Bu Takımda Oynaması Zor

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, "Salih Uçan, Aatif, ve Van Persie istediğim vasıfta isimler değiller. Bu takımda oynamaları çok zor." dedi.

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Dick Advocaat, Kasımpaşa maçının ardından, sarı-lacivertli yönetimle bir araya geldi. Takım hakkında kapsamlı bir rapor sunan Hollandalı çalıştırıcı, sonunda acı gerçeği açıkladı. Oyuncular hakkındaki düşüncelerini yönetimle tek tek paylaşan deneyimli hoca, Salih Uçan, Aatıf ve Van Persie için 'olumsuz rapor' verdi ve "İstediğim vasıfta isimler değiller. Bu takımda oynamaları çok zor" dedi.

HANİ TAKIMIN GELECEĞİYDİ?

Hollandalı hoca, "Salih'i bana 'Fenerbahçe'nin geleceği' diye lanse ettiniz. Ama hiç de beklediğim gibi çıkmadı. Ona gereken şansı da verdim ama iyi kullanamadı. Robin van Persie, çok sık sakatlanıyor. Yükleme yapamıyoruz. Yaparsak sıkıntılar büyüyor. Böyle oynaması zor. Aatif tipinde takımda çok futbolcu var. Topla çok oynuyor ve kaptırma olasılığı fazla. Üçünü de 11'de oynatmayı düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

Yönetim, Advocaat'ın da verdiği "F.Bahçe'ye katkı sağlaması zor" raporu üzerine, Van Persie'nin durumunu masaya yatırıyor. Bunun için golcünün menajeri Kees Vos, önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelecek. Hollandalı'nın da oynayamadığı için sıkıntılı olduğu ve ayrılmayı düşündüğü öğrenildi. Bunun için Vos'tan, devre arası için RvP'ye kulüp bulması istenecek. Böylece yıldızın yüksek maliyetinden de kurtulacaklar. Bu arada yine adale sakatlığı olan yıldız, hafta sonundaki Gaziantep maçında forma giyemeyecek.

YÖNETİMDEN TAM DESTEK

Fenerbahçe yönetimin, Teknik Direktör Dick Advocaat ile yardımcılarına olan güveni tam. Sarı lacivertliler, Hollandalı ile yaptıkları görüşme sonrasında "Tam yetkili olarak takımın sorumlusu sensin. Biz de yönetim olarak, senin aldığın tüm kararların arkasındayız. Takımı başarıya ulaştıracağına da inanıyoruz" diye konuştular.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dick Advocaat Salih Uçan Fenerbahçe Spor Haberler

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

ABD'li ünlü şarkıcı Puff Diddy'den sevgilisine şiddet! Otel koridorunda tekme tokat dövdü

ABD'li ünlü şarkıcı Puff Diddy'den sevgilisine şiddet! Otel koridorunda tekme tokat dövdü

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Bakmadan Geçme

19 Mayıs Mesajları ve Sözleri! İşte En Güzel 19 Mayıs Şiirleri 19 Mayıs 1919'da ne oldu, 19 Mayıs anlamı ne? 19 Mayıs İZMİR yol koşusu ne zaman nerede yapılacak, şartları ne, yol kaç km (MARATON İZMİR)? 19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? Fury Usyk maçı nasıl izlenir? Tyson Fury Usyk maçı Türkiye yayını var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! #128167 Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki #9917 #128250 CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Mayıs günün maçları nereden izlenir? #9917 #128250 Son Kale Hacıbey filmi oyuncuları kim? Son Kale Hacıbey filmi konusu ne? Son Kale Hacıbey ne zaman, nerede çekildi? #128250 Kırımlı filmi oyuncuları kim? Kırımlı filmi konusu ne? Kırımlı ne zaman, nerede çekildi? #128250 Allah Yazdıysa Bozsun filmi oyuncuları kim? Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ne? Allah Yazdıysa Bozsun ne zaman, nerede çekildi? #128250 Dominik Cumhuriyeti bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Güney Kore bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936
Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title