Haberler

Adana: Türkiye 3. Futbol Ligi

Adanaspor A.Ş Genel Kaptanı Osman Sümer, güçlü bir kadroyla mücadele edecekleri yeni sezonda Adana'yı başarıyla temsil edeceklerini söyledi.

Adana spor A.Ş Genel Kaptanı Osman Sümer, güçlü bir kadroyla mücadele edecekleri yeni sezonda Adana'yı başarıyla temsil edeceklerini söyledi.

Adana'da görev yapan spor basını ile yemekli toplantıda biraraya gelen Adanaspor Genel Kaptanı Osman Sümer, hem yönetim hem de futbol takımı olarak güçlü bir yapıya sahip olduklarını belirterek, "Yeni sezonda Adana'lıları mahcup etmeyeceğiz. Adanaspor ve Adana Demirspor olarak Adanalı'ların yüzünü güldüreceğiz" dedi.

Spor medyasından yeni sezonda kendilerine her konuda destek olmasını isteyen Sümer, "Yeni kadromuzla Adana için büyük başarılara imza atacağız. Bu yolda ilimiz basın camiasında görev yapan arkadaşların bize destek olmasını istiyoruz. Bizim başarılı olmamız sizlerin başarısı olacaktır" diye konuştu.

Sezon açılışını 31 Ağustos'ta 5 Ocak Stadı'nda yapacaklarını belirten Sümer, "Bizler Adanaspor'u eski başarılı günlerine götürececeğimize inanarak bu yola çıktık. Elde ettiğimiz her başarıyı takımımıza gönül verenlere hediye edeceğiz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title