Haberler

Abdullah Avcı: Oyun kalitemiz yükseliyor

Güncelleme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Adana Demirspor maçının ardından oyun kalitesinin yükseldiğini ve hedeflerine doğru ilerlediklerini söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Adana Demirspor maçının ardından her geçen hafta oyun kalitesini yukarıya doğru çektiklerini belirterek, hedeflerine doğru ilerlediklerini söyledi.

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor, sahasında karşılaştığı Adana Demirspor'u 1-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Ligde gol yemeden alınan 9 puan var. Oyun kalitesinin yükseldiği bir süreci yaşıyoruz. Beşiktaş maçında Afrika Kupası'nda olan oyuncularımızdan bazılarının gelmesi, sakatlıktan çıkanlar veya bizden transfer olup ayrılanlar. 1.5 aylık süreçte inişleri çıkışları yaşadık ve arkasından da oyuncuların gelmesiyle beraber oyun kalitesinin yukarıya çıktığı bir süreci yaşıyoruz. Müsabakanın ilk yarısında harika bir oyun oynadık. Çalıştığımız tüm pozisyonları uygulamaya çalıştık. İlk yarıda 3-0 içeriye de girebilirdik. Burada biraz daha dikkat etmemiz gerekiyor. Tekrarlar yapmamız gerekiyor. Bu tür durumlarda rakipler her an devreye girebilir. Oyuncularım oyun disiplinine sadık kalarak oyunun içinde kalmaya çalıştılar. İyi bir örnek gösteriyorlar. Kafalarını kaldırıp hedeflediğimiz yere doğru gitmemize katkıda bulunuyorlar "ifadelerini kullandı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Umut Güneş'e ayrı bir parantez açarak şu ifadeleri kullandı: "Biz onun için doğru zamanı bulmaya çalışıyorduk. Bir kaç haftadır baktığımızda takıma katkı verme anlamında önemli işler yapıyor. İyi bir profesyonellik örneği gösteriyor. Onun için ona teşekkür ediyorum. Diğerlerinin de katkılarını bekliyoruz, buna da inanıyorum. Destek olan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Bugün buraya gelmeyen taraftarlarımızı da kupada karşılaşacağımız Başakşehir müsabakasına bekliyoruz. Onların desteğiyle yarı final yolunu açmak istiyoruz. Onların desteğine ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Abdullah Avcı Trabzonspor Adana Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title