Haberler

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, EURO 2024 için Hamburg'ta incelemelerde bulundu

Güncelleme:

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, EURO 2024 kuralarının ardından Hamburg'ta bulunan tesisleri inceledi. Montella, Çekya maçı için stadyum, konaklama ve antrenman tesislerini yerinde gözlemledi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, dün akşam Almanya'nın Hamburg kentinde çekilen 2024 Avrupa Şampiyonası kuralarının ardından, bu şehirdeki bir dizi tesiste incelemelerde bulundu.

Montella, ilk olarak ay-yıldızlı ekibin EURO 2024 F Grubu'nda Çekya ile 26 Haziran'da oynayacağı karşılaşmaya ev sahipliği yapacak Volkspark Stadyumu'nu gezdi. İtalyan teknik adam daha sonra, A Milli Takım'a Çekya maçı için UEFA tarafından Hamburg'da sağlanacak konaklama tesislerini ziyaret etti.

Ayrıca UEFA turnuva kuralları gereği, A Milli Takım'ın turnuva boyunca konaklayıp kamp merkezi olarak kullanabileceği muhtemel otel ve antrenman tesislerini yerinde inceledi. İtalyan teknik adama ziyaretlerinde Dış İlişkiler ve Milli Takımlar Direktörü Buğra İmamoğulları ile A ve U21 Milli Takımı İdari Müdürü Mert Tuncay eşlik etti.

Montella ve beraberindeki heyet, yarın A Milli Takım'ın gruptaki ilk iki maçını oynayacağı Dortmund kenti ve çevresindeki tesislerde incelemelerini sürdürecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

A Milli Futbol Takımı Vincenzo Montella Milli Takım Avrupa Şampiyonası Teknik Direktör Milli Takım Futbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title