Haberler

Spor Trabzonspor'da Burak Yılmaz Sevinci -Hd

Spor Trabzonspor'da Burak Yılmaz sevinci -HDTrabzonspor'da Burak Yılmaz sevinciTolga SAĞLAM KRANJ(Slovenya), (DHA)Trabzonspor'un deneyimli forvet oyuncusu Burak Yılmaz, uzun süren sakatlığının ardından bugün ilk kez takımla birlikte çalışmalara başladı.

Spor Trabzonspor'da Burak Yılmaz sevinci -HDTrabzonspor'da Burak Yılmaz sevinci

Tolga SAĞLAM KRANJ( Slovenya ), (DHA)

Trabzonspor'un deneyimli forvet oyuncusu Burak Yılmaz, uzun süren sakatlığının ardından bugün ilk kez takımla birlikte çalışmalara başladı.

15 Mayıs'ta sakatlığı nedeniyle Almanya'da fıtık ameliyatı olan ve geçen sürede takımdan ayrı kalan Trabzonspor'un forvet oyuncusu Burak Yılmaz, 56 gün sonra takıma geri döndü. Geçirdiği ameliyatın ardından takımdan ayrı olarak özel program dahilinde çalışmalarını sürdüren Burak, 2 ay sonra bugün Slovenya kampında takımla birlikte çalıştı. Antrenmanın ilk bölümünde topla birlikte çalışmalarda yer alan Burak, kondisyon antrenmanı sırasında ise özel program dahilinde çalışmalarına devam etti.

Bordo-mavililerde en son 2017-18 sezonunun 32'nci haftasında oynanan Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyen Burak Yılmaz, oynadığı 25 maçta 23 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Trabzonspor, bugün saat 11.30'da yaptığı antrenmanla Slovenya'daki kamp çalışmalarını sürdürdü. Teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde yapılan antrenmanda ısınmanın ardından kondisyon ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirildi. Antrenmana izinli olan Onazi katılmadı, tedavileri devam eden Kamil Ahmet, Batuhan, Sosa ve Castillo ise salonda çalıştı.

KAMPIN EN SICAK GÜNÜ

Slovenya'nın Kranj kasabasında kamp çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da futbolcular, bugün kentte etkili olan sıcak hava nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşadı. 9 gündür Slovenya'da hazırlıklarını sürdüren bordo-mavili futbolcular, kamp boyunca en çok bugün yapılan antrenmanda sıcaktan etkilenirken, teknik heyet futbolcuların su ihtiyaçlarını gidermeleri için sık sık su molası verdi.

MUHAMMET İLE IBANEZ DE BAŞLADI

Hafif sakatlıkları nedeniyle dünkü antrenmanda takımdan ayrı çalışan Luis Ibanez ile Muhammet Beşir de bugün takımla birlikte çalıştı. Ayrıca sakatlıkları bulunan ve tedavileri devam eden Castillo ile Sosa da uzun sürenin ardından bugün takımla birlikte antrenman sahasına çıkarken, gerçekleştirilen kısa toplantının ardından çalışmak üzere salona geçtiler.

ESTEBAN İLE RAMİL DE TAKIMA KATILDI

Trabzonspor'da izinsiz olarak takımın kampına geç katılan kaleci Esteban Alvarado'nun yanı sıra transfer görüşmeleri yapmak üzere izin alan ancak yaptığı görüşmelerden sonuç alamaması üzerine takımın kampına katılan Ramil Sheidaev de özel çalışmalarını tamamlamasının ardından bugün takımla çalıştı.

ABDÜLKADİR MİLLİ TAKIMA GİTTİ

Bu arada Trabzonspor'un genç oyuncusu Abdülkadir Ömür de bu gece takımın kampından ayrılarak U21 Milli takımın kampına dahil oldu. Slovenya'da takımla birlikte kamp çalışmalarında yer alan Abdülkadir Ömür, dün hafif sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burak Yılmaz Trabzonspor Slovenya DHA Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title