Haberler

Son dakika haberleri! Kırşehir'de toplu alanlar Kovid-19'a karşı dezenfekte edildi

Güncelleme:

Son dakika gündem haberine göre Kırşehir'de, halkın yoğun olarak kullandığı alanlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sayılarındaki artış nedeniyle dezenfekte edildi.

Kırşehir'de, halkın yoğun olarak kullandığı alanlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sayılarındaki artış nedeniyle dezenfekte edildi.

Kırşehir Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde son günlerde artış gösteren koronavirüs vakalarından dolayı dezenfekte işlemlerini daha da yoğunlaştırdı.

Ekipler, başta bankalar, polis ve jandarma araçları, meydanlar, caddeler, ibadethaneler, oyun alanları, çarşılar ve toplu taşıma araçlarını özel solüsyonlu aletlerle dezenfekte etti.

Halkın yoğun olarak kullandığı kurumlar, meydanlar ve caddelerde haftada bir defa dezenfekte işlemi yapılmaya başlandı.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, son günlerde Kırşehir'de artış gösteren koronavirüs vakalarından dolayı dezenfeksiyon çalışmalarını yoğun şekilde artırarak devam ettirdiklerini ifade etti.

Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilk günden itibaren aksatmadan dezenfekte işlemlerini yaptığını ancak son günlerdeki artış nedeniyle daha titiz çalıştığını vurgulayan Ekicioğlu, şunları kaydetti:

"Ne yazık ki ilimizde son günlerde koronavirüs vakalarında önemli bir artış olduğunu gözlemlemekteyiz. Biz de Kırşehirli hemşehrilerimizin sağlığı ve huzuru için tedbirlerimizi en üst seviyeye çıkardık. Halkımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda ve toplu taşıma araçlarımızda, temizlik ve dezenfekte işlemlerini yoğunlaştırdık. Belediye ekiplerimiz bu konudaki çalışmalarını artırarak devam ettirecek."

Kaynak: AA / Güncel

Jandarma Kırşehir Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title