Haberler

Son dakika haberi: Turizm sektörü temsilcileri 2021'i konuşacak

Güncelleme:

Edinilen son dakika gelişmesine göre Dünya, Türkiye ve Antalya turizminin önemli aktörlerini bir araya getiren Uluslararası Resort Turizm Kongresi, bu yıl yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle dijital olarak gerçekleştirilecek.

Dünya, Türkiye ve Antalya turizminin önemli aktörlerini bir araya getiren Uluslararası Resort Turizm Kongresi, bu yıl yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle dijital olarak gerçekleştirilecek.

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği tarafından Denizbank ana sponsorluğunda bu yıl 10'uncusu düzenlenecek kongre, 26 Kasım'da Antalya'dan canlı yayınlanacak. "Geleceğin turizmi, turizmin geleceği" ana temasıyla yapılacak kongrede, pandemi gölgesinde turizmin mevcut durumu, kısa, orta ve uzun vadeli olası gelişmelerin sektöre yansımaları ele alınacak.

AKTOB Başkanı Erkan Yağcı, 2020'nin sektör açısından zor bir dönem olduğunu belirtti.

Sektörün 2021'e doğru hazırlıklarına başladığını aktaran Yağcı, "Sadece ülkemizin değil, dünyanın tüm önemli destinasyonlarını da etkileyen pandemi sorunu 2021'in de belirleyicisi olacak." ifadesini kullandı.

Bu etkinin ne zamana kadar süreceği ve ne yönde ilerleyeceği öngörüsünün, turizm sektörü stratejilerine yansıyacağını ifade eden Yağcı, misafirlerin talep ve beklentilerinin değiştiğini bildirdi.

Satış ve pazarlama stratejilerinin son gelişmeler ışığında yeniden planlanması, yeni pazarlar geliştirilmesinin önem kazandığını vurgulayan Yağcı, Kovid-19 sonrası turizm sektöründe dijitalleşmenin hızlanacağının da beklentiler arasında yer aldığını kaydetti.

Yağcı, bu açıdan gelişmelerin ışığında turizm ve seyahat endüstrisinde beklentilerin, sorunların ve çözüm önerilerinin konuşulacağı kongrenin sektör açısından önemli olduğunu belirtti.

Kongreyi, yurt içinden ve yurt dışından seyahat endüstrisinde yer alan turizmin tüm paydaşları ile finansman, danışmanlık, yatırım, işletme, yönetim ve tedarikçi firmaların üst düzey, karar verici temsilcileri "#resortkongresi twitter hesabı ve www.aktob.org.tr" hesabından canlı yayında izleyebilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Antalya Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title