Haberler

Son dakika haberleri: MSB'den 'Barış Pınarı'nın 1'inci yıl dönümünde paylaşım

Güncelleme:

Son dakika habere göre MİLLİ Savunma Bakanlığı'nca, Barış Pınarı Harekatı'nın 1'inci yıl dönümü nedeniyle sosyal medyadan, operasyon görüntülerinin yer aldığı video, "Aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz" notu ile paylaşıldı.

MİLLİ Savunma Bakanlığı'nca, Barış Pınarı Harekatı'nın 1'inci yıl dönümü nedeniyle sosyal medyadan, operasyon görüntülerinin yer aldığı video, "Aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz" notu ile paylaşıldı.

Suriye'nin kuzeyinde oluşturulmak istenen terör koridorunu engellemek için Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'nin kuzeyinde başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nın 1'inci yıl dönümünde, Milli Savunma Bakanlığı twitter'dan paylaşım yaptı. Açıklamada, "Büyük bir kahramanlık ve fedakarlıkla icra edilen Barış Pınarı Harekatı'nın 1'inci yıl dönümünde aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bölgedeki Suriyeli kardeşlerimize de kendi topraklarında huzurlu ve güvenli bir yaşam diliyoruz" ifadelerine yer verildi. Paylaşılan videoda ise operasyon görüntüleri yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milli Savunma Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı Suriye Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

title