Haberler

Son dakika haberi! Engelli bireyler 2.Geleneksel Engelsiz Festival'de buluştu

Güncelleme:

Son dakika haberleri... Geleneksel Engelsiz Festival yürüyüşü Spor ve sanat etkinlikleri Engelli Mehteran Takımı gösterisi Antalya'da engelli bireyler 2.Geleneksel Engelsiz Festival'de buluştu Antalya'da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında "2. Geleneksel Engelsiz Festival" düzenlendi.

Geleneksel Engelsiz Festival yürüyüşü

Spor ve sanat etkinlikleri

Engelli Mehteran Takımı gösterisi

Antalya'da engelli bireyler 2.Geleneksel Engelsiz Festival'de buluştu

Antalya'da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında "2. Geleneksel Engelsiz Festival" düzenlendi.

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce Akdeniz Üniversitesinde gerçekleştirilen festivalde, engelli bireyler ve gönüller bir araya geldi.

Festival kapsamında, Antalya İl Spor Müdürü Yavuz Gürhan, İl Spor Müdürlüğü temsilcileri, Kepez Belediyesi temsilcileri, Antalya Down Sendromlular ve Engelliler Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Engelli Mehteran Takımı, Antalya Özgecan Aslan Gençlik Merkezi üyeleri, Kızılay gönüllüleri, Demir Adımlar Bisiklet Kulübü, sivil toplum kuruluşları üyeleri ve öğrenciler üniversite içerisinde farkındalık yürüyüşü yaptı.

Engelli Mehteran Takımı'na eşlik eden engelli bireyler ve gönüllüler pankartlarıyla farkındalık yürüyüşüne destek verdi.

Akdeniz Üniversitesi etkinlik alanında son bulan yürüyüşün ardından, katılımcılar spor ve sanatsal etkinliklerin olduğu alanda vakit geçirdiler.

Antalya Özgecan Aslan Gençlik Merkezi Müzik Grubu'nun ve Engelli Mehteran Takımı'nın sahne aldığı etkinlikte engelli bireyler ve gönüllüler doyasıya eğlendiler.

Etkinlikte açıklamalarda bulunan İl Spor Müdürü Gürhan, özel bir günde engelli ve engelsiz bireyleri bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Gürhan festivalin farkındalık yaratmak amacıyla yapıldığını belirterek, "Özel çocuklarımızın burada mutlu güzel bir gün geçirmelerini istedik. Aileleriyle yapabilecekleri keyifli etkinlik alanları oluşturduk. Gençlerimizin de onlarla bir araya gelerek empati yapmalarını istedik. Tüm destekçilerimiz ve iş birlikçilerimizle gönüllüğe dayalı bir festival gerçekleştirdi. İnşallah gençlerimizin gönüllülük faaliyetlerini her alanda arttırmaya devam edeceğiz. Çocuklarımız da şenlik havasında keyifli bir gün geçirdikleri için mutluyuz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Antalya Aralık Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title