Haberler

SOKAK FUTBOLU ŞAMPİYONLARINA KUPALARINI MANSUR YAVAŞ VERDİ

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi 'Red Bull Neymar Jr's Five'ın Türkiye finaline ev sahipliği yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 'Red Bull Neymar Jr's Five'ın Türkiye finaline ev sahipliği yaptı. Başkent'te sokak futbolunu canlandırmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde ve destekleriyle Gençlik Parkı'nda düzenlenen final karşılaşmasında galip olan San Marino takımı, şampiyonluk kupasını maçı izlemeye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın elinden aldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, spora ve sporcuya verdiği destekleri çeşitlendirerek sürdürüyor.

Mahalle kültürünün vazgeçilmezlerinden biri olan sokak futbolunu Başkent'te yeniden canlandırmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Spor Yazarları Derneği ile iş birliği yaparak 'Red Bull Neymar Jr's Five'ın Türkiye finaline ev sahipliği yaptı.

Dünya çapında gerçekleştirilen mahalleler arası sokak futbolu turnavası olan 'Neymar Jr's Five' Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle Gençlik Parkı'na kurulan sahada gerçekleştirildi.

BAŞKENTLİLER SOKAK FUTBOLUNU BAŞKAN YAVAŞ İLE BİRLİKTE İZLEDİ

Şehirlerde futbol oynama fırsatı bulamayanlar ile çocukluğunu sokak futbolu oynayarak geçirenleri buluşturan Sokak Futbolu Turnuvası'nın final heyecanı Ankara'ya taşındı.

Brezilyalı futbolcu Neymar Jr'ın adıyla düzenlenen turnuvada Gaziantep, Sivas, Çanakkale ve Denizli'de düzenlenen elemelerle 6 takım büyük finale adını yazdırırken, 6 takımın yanı sıra 2020 yılında boy gösteren 3 şehir finalisti takımı da finale davet usulüyle katıldı.

Turnuvanın finalinde ise Adana'dan San Marino, Çanakkale'den Doksanlar takımı ile yarıştı. Gençlik Parkı'na gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kıran kırana geçen final maçını Başkentli futbolseverlerle birlikte izledi.

ŞAMPİYONLUK KUPASI YAVAŞ'TAN

Oyuncuları tek tek tebrik ederek başarılar dileyen Yavaş, Türkiye şampiyonluğunu kazanan San Marino takımına kupasını verdi.

Maçı izlemeye gelen Başkan Yavaş'a vatandaşlar yoğun ilgi göstererek hatıra fotoğrafı çektirirken, Katar'da düzenlenecek Dünya Finalleri'ne katılacak olan San Marino takımı dünya şampiyonu olan Neymar Jr Enstitüsü ile yarışacak.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Mansur Yavaş Türkiye Ankara Neymar Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title