Haberler

Yunanistan yangın son durum nedir? Yunanistan'daki yangın söndürüldü mü? Yunanistan'daki yangın nerede çıktı?

Güncelleme:

Yunanistan yangın son durum nedir ve Yunanistan orman yangını ne zaman bitecek merak ediliyor. Yunanistan yangın söndürüldü mü ve Yunanistan'daki yangın nerede çıktığı araştırılıyor. Yunanistan'da devam eden orman yangının Türkiye'ye yaklaşması nedeniyle İpsala Sınır Kapısı kapatıldı. Yunanistan yangın söndürüldü mü? Yunanistan'daki yangın nerede çıktı? sorularına yanıt aranıyor. Peki, Yunanistan yangın son durum nedir? Yunanistan'daki yangın söndürüldü mü? Yunanistan'daki yangın nerede çıktı?

Yunanistan'da çıkan yangın söndürüldü mü? Yunanistan'daki yangın nerede çıktı? soruları gündeme geliyor. Yunanistan yangın son durum nedir ve Yunanistan orman yangını ne zaman bitecek merak ediliyor. Yunanistan'daki orman yangınlarından dolayı İpsala Sınır Kapısı ile bağlantılı tüm yollar trafiğe kapatıldı. Yunanistan yangın söndürüldü mü ve Yunanistan yangın nerede çıktı araştırılıyor. Yunanistan yangın son durum nedir? Yunanistan'daki yangın söndürüldü mü? Yunanistan'daki yangın nerede çıktı? Detaylar haberimizdedir…

YUNANİSTAN YANGIN SON DURUM NEDİR?

Yunanistan'da devam eden orman yangının Türkiye'ye yaklaşması nedeniyle İpsala Sınır Kapısı kapatıldı. Yangınların etkili olduğu bölgelerde bulunan birçok köy tahliye edildi. Feres-Dedeağaç yolu ise güvenlik gerekçesiyle trafiğe kapatıldı. Duman, Gümülcine, İskeçe ve kısmen Volos'a kadar ulaşırken bölgede acil durum ilan edildi. 12 ev ve 2 kilise hasar görürken birçok köy önlem amacıyla boşaltıldı.

Yunanistan yangın son durum nedir? Yunanistan'daki yangın söndürüldü mü? Yunanistan'daki yangın nerede çıktı?

Yunanistan yangın son durum nedir? Yunanistan'daki yangın söndürüldü mü? Yunanistan'daki yangın nerede çıktı?

YUNANİSTAN'DAKİ YANGIN NEREDE ÇIKTI?

Batı Trakya'nın Dedeağaç şehrinin Melia bölgesinde henüz bilinmeyen sebeple çıkan yangın bölgede yayılmaya devam ederken, İpsala-Dedeağaç Egnatia yolunda trafik geçici olarak kapatıldı. İpsala Kaymakamı ve İpsala Kara Hudut Kapısı Mülki İdare Amiri Ömer Sevgili, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, " Yunanistan'daki yangınlardan dolayı İpsala Sınır Kapımızla bağlantılı tüm yollar trafiğe kapatılmıştır. Bundan dolayı İpsala Sınır Kapımızdan çıkışlar ikinci bir duyuruya kadar durdurulmuştur. Mağduriyetin yaşanmaması için Kapıkule Sınır Kapısının tercih edilmesi önem arz etmektedir" dedi. Yunanistan'ın Dedeağaç'a bağlı Doriskos, Manastiraki,Maistros ve Amfitriti köyleri tahliye edildi. Dedeağaç Belediyesi'nin çağırdığı otobüslerle Feres (Ferecik) şehrine tahliyeler başladı. Dedeağaç'ta dün başlayan yangın sebebiyle binlerce dönüm kara çam ormanı kül olurken, 12 ev ve 2 kilise hasar görürken bir çok köy önlem amacıyla boşaltıldı.

Feres-Dedeağaç yolu ise güvenlik gerekçesiyle trafiğe kapatıldı. Duman, Gümülcine, İskeçe ve kısmen Volos'a kadar ulaşırken bölgede acil durum ilan edildi. Yunanistan'daki yangının dumanları Edirne'nin Enez ilçesinde de görülmeye başlandı. Yunanistan Yangının çıkış sebebiyle ilgili Atina'dan bir heyetin olayı yerinde incelemek üzere yola çıktığı öğrenildi.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Orman Yangını Yunanistan Türkiye İpsala Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title