Haberler

Sen Çal Kapımı hangi gün? Yayın günü değişen Sen Çal Kapımı hangi güne alındı, hangi kanalda? Sen Çal Kapımı bitiyor mu?

Fox TV'nin sevilen yapımlarından biri olan Sen Çal Kapımı gündeme gelmeye devam ediyor. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in olduğu Sen Çal Kapımı dizisinin günü değişti! Peki, son dakika haberine göre Sen Çal Kapımı hangi gün?

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerinde olduğu Sen Çal Kapımı final mi yapacak? Sen Çal Kapımı bitiyor mu? Sen Çal Kapımı hangi gün, saat kaçta?

SEN ÇAL KAPIMI HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA?

FOX TV ekranlarının fenomen dizilerinden biri olan Sen Çal Kapımı yeni bölümleri ile yeni gününde başlıyor! Sen Çal Kapımı, cumartesi günleri ekranlara gelmeye devam edecek.

SEN ÇAL KAPIMI FİNAL Mİ YAPACAK?

Sen Çal Kapımı ilk bölümü itibari ile seyircinin ilgisi ile karşılaştı. Son bölümlerinde ise Kanal D ekranlarında başlayan Sadakatsiz karşısında reytinglerde 12. sırada yer aldı. Dizinin yapımcısından herhangi bir açıklama gelmedi. Dizinin bu sebeple gününün değiştiği de iddia ediliyor.

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çatı katındaki çökmenin Serkan'ın hatası olduğu düşünülür. Serkan hayatında ilk kez böylesine zor bir durumda kalır. Herkes hatta kendisi bile çizimde yaptığı bir hata yüzünden bunların yaşandığını düşünürken Serkan'ın asla böyle bir dikkatsizlik yapmayacağına inanan tek bir kişi vardır: elbette Eda!

Serkan, çökmeden kaynaklı zararı gidermeye çalışırken Eda çizimlerdeki hatanın nasıl olduğunu çözmeye kararlıdır.

Serkan'ın yeni bir eve çıkması Aydan'ı çok üzer, Eda'nın Aydan için muhteşem bir planı vardır. Bu sırada Ayfer, çiçekçiye gelen müşterinin aslında Efe'nin referansı ile değil Serkan sayesinde geldiğini öğrenir.

Eda Serkan'ın Selin'e olan davranışlarını yanlış yorumlar. Serkan kendisine uzak davranan Eda'nın peşine takılır ve onu üniversite kütüphanesinde bulur. Araları bozuk olsa bile birbirlerinden uzak kalamamaktadırlar. Gece boyunca birlikte vakit geçirirler.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kerem Bürsin Hande Erçel Çal Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (7)

Dalya:

Muhteşem çok güzel dizi final olmasın günü keşke degismeseydi

3
0
yanıtYanıtla
halime:

bu diziyi yedirmemeliler çok eğlenceli ve keyifli

1
2
yanıtYanıtla
Dalya:

Muhteşem çok güzel dizi final olmasin

yanıt2
yanıt0
Ahmet:

Öztürk

1
0
yanıtYanıtla
pınar:

gününün değişmesi çok iyi oldu

0
0
yanıtYanıtla
Semra kırcı:

Beni gençliğime götürüyor her ikisi icr çok beğeniyorum

0
0
yanıtYanıtla
Ahmet:

Öztürk diziyi çok seviyoruz ailece neden 21 kasım cumartesi gününe alındı beklenti içindeyiz acaba sezon finali yapısıda haberimiz olmadı teşekkürler

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title