Haberler

Nenad Bjelica kimdir? Teknik direktör Nenad Bjelica hayatı, biyografisi ve kariyeri?

Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğüne Nenad Bjelica'yı getireceği iddia ediliyor. Spor dünyasında gündem yaratan gelişme sonrası Nenad Bjelica hakkında araştırmalar yapıldı. Peki, Nenad Bjelica kimdir? Teknik direktör Nenad Bjelica hayatı, biyografisi ve kariyeri?

Fenerbahçe teknik direktör arayışlarını sürdürürken, takımın gözde adaylarından birinin Nenad Bjelica olduğu ileri sürüldü. Gelişme sonrası sporseverler Nenad Bjelica kimdir? Teknik direktör Nenad Bjelica hayatı, biyografisi ve kariyeri gibi konuları araştırdı.

NENAD BJELİCA KİMDİR?

Doğum tarihi: 20 Ağustos 1971

Kaç yaşında : 48 yaşında

Nereli : Osijek, Hırvatistan

Boy : 1,81 m

Tercih edilen formasyon: 4-3-3 ofans taktik

Çalıştırdığı takımlar: GNK Dinamo Zagreb, Lech Poznan, Spezia Calcio, Austria Wien, WAC - St. Andrä, FC Lustenau, FC Kärnten

Nenad Bjelica, Hırvat profesyonel futbol menajeri ve en son Hırvat Birinci Futbol Ligi kulübü Dinamo Zagreb'in menajeri olan eski bir oyuncudur.

Nenad Bjelica, 20 Ağustos 1971'de Hırvatistan'ın Osijek şehrinde dünyaya geldi. Futbolculuk dönemine Metalac ve Osijek altyapılarında başlayan Bjelica, kariyerinde Albacete, Real Betis, Las Palmas, Kaiserslautern, Admira Wacker ve Karnten formaları giydi. Hırvatistan Milli Takımı formasıyla da 9 maça çıkan Bjelica, 2008'de Karnten takımında teknik direktörlüğe başladı.

NENAD BJELİCA HANGİ TAKIMLARI ÇALIŞTIRDI?

Lech Poznan 16/17 (30 Ağu 2016)

Spezia Calcio 14/15 (23 Haz 2014)

Austria Wien 13/14 (17 Haz 2013)

WAC - St. Andrä 09/10 (10 May 2010)

FC Lustenau 08/09 (18 Mar 2009)

FC Kärnten 07/08 (15 Eyl 2007)

NENAD BJELİCA BAŞARILARI NELER?

2 Hırvatistan şampiyonluğu

1 Hırvatistan kupa şampiyonluğu

1 Meister Ertse Liga şampiyonluğu

1 Meister Regonallige Mitte şampiyonluğu

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Rıdvan Dilmen Nenad Bjelica Hırvatistan Fenerbahçe Fenerbahçe Futbol Gündem Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Survivor kim kazandı? 7 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title