Haberler

Gelin Evi CANLI İZLE! 20 Nisan Aslı Hünel ile Gelin Evi yeni bölüm İZLE! Gelin Evi canlı izleme linki!

Güncelleme:

Gelin Evi programı hafta içi her gün saat 12.15'de Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Yeni bölümü izlemek isteyen seyirciler, Aslı Hünel ile Gelin Evi izleme linki arıyor. İşte, Gelin Evi canlı izleme linki!

Show TV ekranların hafta içi her gün yayınlanan Aslı Hünel ile Gelin Evi programı ilgiyle takip ediliyor. Gelin Evi yarışmasının yeni bölümünü izlemek isteyen kullanıcılar tarafından canlı izleme linki araştırılmaktadır. Haftanın dördüncü günü yayınlanacak bölüm merak konusu oldu. Peki, Gelin Evi yeni bölüm nereden, nasıl izlenir? İşte, 20 Nisan Gelin Evi canlı izleme linki!

ASLI HÜNEL İLE GELİN EVİ KONUSU

Show TV'nin fenomen yarışma programı Gelin Evi Türk sanat müziğinin sevilen ismi Aslı Hünel'in neşeli sunumuyla ekranlara geliyor. Çeyizler, özenle hazırlanmış sofralar, sunumlar, evlilik teklifleri, düğünler ve daha fazlası Gelin Evi yarışmasında yayınlanıyor. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak 5 yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın'ı kazanmak için kıyasıya yarışıyor.

GELİN EVİ CANLI İZLE!

Aslı Hünel ile Gelin Evi haftaiçi her gün Show TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Gelin Evi programı saat 12.15'de Show Tv kanalında yayınlanmaktadır.

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Aslı Hünel Show Tv Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title