Haberler

ECZANE KAÇTA AÇILIR, açılış saati ne? Eczane çalışma saatleri!

Güncelleme:

Çeşitli nedenlerle ilaç satın almak durumunda kalan vatandaşların merak ettiği konulardan biri, eczane çalışma saatleri haline geldi. Eczanelerin kapanış ve açılış saatlerini öğrenmek isteyen vatandaşlar, resmi bir açıklamanın olup olmadığını arama motorları aracılığıyla bulmaya çalışıyorlar. Peki, eczane kaçta açılır, açılış saati ne? Eczane çalışma saatleri! İşte detaylar…

Eczanelerin açılış ve kapanış saatleri, eczanede çalışanlar ve hasta vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Eczaneler ne zaman açılıyor ve kapanıyor? Hafta sonu (Cumartesi-Pazar) ne zamana kadar açık? eczane kaçta açılır, açılış saati ne? Eczane çalışma saatleri! Detaylar haberimizdedir…

ECZANE KAÇTA AÇILIR?

Eczaneler güne sabah 09.00'da açılarak çalışmaya başlıyor. Ancak, eczanelerin açılış saatleri bazen iller arasında farklılık gösterebiliyor. Normal çalışma günlerinde, nöbetçi eczaneler dışında, eczaneler genellikle saat 19.00'da kapanıyor. Eczaneler öğle yemeği molaları vermezler; öğle saatlerinde de hizmet vermeye devam ederler. Son dönemde alınan karara göre, sadece Cumartesi günleri açık olurlar. Pazar günleri genelde kapalıdır, ancak nöbetçi eczaneler hizmet sunmaktadır.

ECZANE ÇALIŞMA SAATLERİ 2023

Türkiye'de eczaneler yayınlanan son karar gereğince 09.00 - 19.00 saatleri arasında çalışmaktadır. Bulunduğunuz şehrin eczacılar birliklerini kontrol ederek çalışma saatlerini teyit edebilirsiniz.

ECZANE KAÇTA AÇILIR, açılış saati ne? Eczane çalışma saatleri!

Serhıldan Hülakü
Haberler.com - Gündem

Eczane Gündem Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title