Haberler

Dolar ne kadar oldu? Dolarda son durum nedir? 21 Ağustos Çarşamba güncel döviz kurları

Dolar kurunda yükseliş devam ediyor. TCMB'nin dün aldığı zorunlu karşılık kararı sonrası dolar/TL oranı bir anda 5,74 seviyelerine ulaştı. Euro ise günü 6,31 liradan kapatmıştı. Peki, dolar ne kadar oldu, dolar kurunda son durum nedir? İşte 21 Ağustos Çarşamba günü güncel döviz kurları...

Dolarda son durum merak ediliyor. Merkez Bankası tarafından yapılan zorunluk karşılık kararı müdahelesi sonrasında dolar/ TL oranı bir anda fırladı. Gün içinde 5,749 liraya kadar yükselen dolar, günü 5,70 TL'den kapattı. Peki, dolar ne kadar oldu? Dolar kaç lira? Uzmanlara göre dolar neden yükseldi? İşte 21 Ağustos Çarşamba güncel döviz kurları...

21 AĞUSTOS ÇARŞAMBA DOLAR NE KADAR OLDU?

Serbest piyasada saat 07.46 itibariyle döviz kurları şöyle;

DÖVİZALIŞSATIŞ
Dolar5,72835,7303
Euro6,35606,3616
Sterlin6,94746,9822

Dünyadaki, Türkiye'deki ekonomik ve politik gelişmeler doğrultusunda Dolar ile Euro kuru anlık değişim göstermektedir. Dolar ile Euro'nun TL karşısında değişimini ve güncel döviz kurlarını aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

UZMANLARA GÖRE DOLAR NEDEN YÜKSELDİ?

TCMB'nin dün aldığı zorunlu karşılık kararı sonrası İdlib'den gelen son dakika haberlerinin de etkisiyle dolar kurunda ani sıçramalar yaşandı. Saat 12:17 itibariyle dolar/TL 5,7490'ı gördükten sonra 14:20 itibariye 5,72 seviyesinden işlem görüyor.

Doların yükselmesinde Merkez Bankası'nın kararının yanı sıra bugün İdlib'den gelen son dakika haberler de etkili oluyor. Han Şeyhun'un düşmesinin ardından Suriye ordusunun Morek Türk üssünü ablukaya aldığı haberleri veriliyor. İdlib'deki bu gelişmelerin, yeni bir göç dalgasının sınırlarımıza doğru geleceğinin habercisi olduğu konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title