Haberler

Bitlis'te sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? Bitlis'te neden sokağa çıkma yasağı ilan edildi?

Güncelleme:

Bitlis'te sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? Bitlis'te neden sokağa çıkma yasağı ilan edildi? gündeme geliyor. Bitlis Valiliği, Hizan ilçesine bağlı 10 köy ile bu köylere bağlı mezralarında ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini açıkladı. Bitlis'te sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? Bitlis'te neden sokağa çıkma yasağı ilan edildi? merak ediliyor. Peki, Bitlis'te sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? Bitlis'te neden sokağa çıkma yasağı ilan edildi?

Bitlis'te sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? Bitlis'te neden sokağa çıkma yasağı ilan edildi? merak ediliyor. Bitlis'te sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? Bitlis'te neden sokağa çıkma yasağı ilan edildi? gündeme geliyor. PKK terör örgütüne yönelik operasyonların devam ettiği Bitlis'te sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Bitlis'te sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? Bitlis'te neden sokağa çıkma yasağı ilan edildi? Detaylar haberimizdedir…

BİTLİS'TE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI NE ZAMAN BİTECEK?

Hizan ilçesindeki kırsal alanda terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonlar sürerken, Bitlis Valiliği, ilçeye bağlı 10 köy ve mezralarında ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini duyurdu.

BİTLİS'TE NEDEN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLDİ?

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bitlis İli Hizan İlçesi sınırları içerisinde bulunan Bilgili, Yaylacık, Sarıbal, Yeniçay, Yolbilen, Çalışkanlar, Gedik, Akyazı, Erencik ve Otluk köy ve mezraları bölgelerinde bölücü terör örgütü mensuplarının bulunduğu ve barınma amaçlı sığınak/ barınak tesis ettikleri bilgisi alınması neticesinde, bahse konu bölgelerde BTÖ mensuplarının yakalanmaları, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince 02 Temmuz 2023 Pazar günü saat 21.00'den itibaren ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir."

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Sokağa Çıkma Yasağı Bitlis Valiliği Bitlis Hizan Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title