Haberler

Siyasilerden Kadir Gecesi Mesajı

TBMM Başkanı Bülent Arınç, Huzur ve Huşu İçerisinde Girilen Ramazan Günlerinin Kadir Gecesi'nin Rahmet ve Bereketi ile Birlikte Doruğa Çıkacağını Belirtirken, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Türkiye'nin Her Noktasına Yardımlaşma ve Zorlukları Elbirliği ile Aşma Gibi Duyguların Yerleşmesini, Anap Genel Başkanı Erkan Mumucu İse Kadir Gecesi'nin Ayrılığın Değil, Birliğin Hatırlandığı Bir Gece Olmasını Diledi.

TBMM Başkanı Bülent Arınç, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar ve ANAP Genel Başkanı Erkan Mumucu vatandaşların Kadir Gecesi’ni kutladı.

Bülent Arınç, Kadir Gecesi dolayısıyla yaptığı açıklamada, bugün yapılacak dua ve yakarışların, bir rahmet sağnağı olarak tüm dünyada yankı bulacağını ifade ederek, huzur ve huşu içerisinde girilen Ramazan günlerinin Kadir Gecesi’nin rahmet ve bereketi ile birlikte doruğa çıkacağını kaydetti.

Mehmet Ağar ise, Kadir Gecesi’ni değerli kılan en önemli unsurun Kuranı Kerimin bu gecede indirilmiş olması olduğunu belirterek, “Ramazan ayının son günlerine yaklaştığımız bu mübarek günün huzur, sevgi, hoşgörü ve refah ikliminin hakim olduğu bu manevi iklimin, çatışma, kin, nefret gibi duyguları geride bırakmamıza, bütün iç çatışma alanlarını kapatıp, birbirimize tahammül, yardımlaşma, dayanışma ve zorlukları elbirliği ile aşma iradesi gibi halisane duygların bu toprakların ve bu coğrafyanın her noktasıda yerleşmesine, bütün çocuklarımızın gelecekten umutlu olduğu, hiçbir annenin yüreğinin sızlamadığı bir Türkiye’ye vesile olması dileğiyle” dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title