Haberler

Sivasspor Zirve Yarışını Sürdürdü

Turkcell Süper Lig'in 25. Haftasında Sivasspor, Kendi Sahasında Ankaragücü'nü 3-2 Mağlup Ederek Zirve Yarışını Sürdürdü.

Turkcell Süper Lig'in 25. haftasında Sivasspor, kendi sahasında Ankaragücü'nü 3-2 mağlup ederek zirve yarışını sürdürdü.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, kendi evlerinde maç kazanmanın mutluluk verici olduğunu ifade ederek, "Ligin sonu geldikçe şampiyonluğa oynayan takımlar da küme düşmeye oynayan takımlar da çok iyi mücadele ediyor. Buna ayak uyduramayan maçtan mağlup ayrılıyor. Ya da hoca olarak iyi hazırlanamazsanız onun sıkıntısını yaşıyorsunuz. Ya da hakem olarak maçı iyi algılayamazsanız ona göre hatalar yapıyorsunuz. Dolayısıyla böyle bir ortamda her iki takım da iyi mücadele etti. Hakan kardeşimin gerçekten güzel bir takımı vardı. Sonuna kadar da maçı bırakmadılar. Böyle olmasına rağmen kendi evimizde kazanmasını bildik. Bu açıdan baktığınızda bizim için çok mutluluk verici" dedi.

Haftaya oynayacakları Vestel Manisaspor karşılaşmasının önemine dikkat çeken Uygun, "Bu çıktığımız yola bize inananlarla birlikte devam ediyoruz. Sahada en iyi şekilde futbolumuzu oynamaya çalışıyoruz. Kaybedecek bir şey yok. Çünkü biz her şeyi kazanma adına mücadele ediyoruz. İnşallah sezon sonu geldiğinde de bu hakkı almış oluruz. Önümüze en iyi şekilde bakarız" diye konuştu.

Hakemlerle ilgili olarak da konuşan Uygun, "Daha güzele gidebilmek için futbol devrimine ihtiyaç var. İnşallah bundan sonra daha güzel olacak. Hakemlerin sona yaklaşıldığında bu işin ne kadar ciddi ve zor olduğunu bilmeleri gerekir. 4 takım şampiyonluğa gidiyor, en az 7-8 takım küme düşmemeye oynuyor. Dolayısıyla hiç kimse kendi kaderini onlara bırakmak istemiyor. Herkes kendi kaderini kendi yazacak. Yürekli çalışan, savaşan ve mücadeleye yakın olan insanlara ihtiyacımız var" dedi.

Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise maçı beğendiğini ancak mağlup olmalarının üzücü olduğunu ifade ederek, "İki takımın da sahada üstün mücadelesi vardı. Kendi takımımızı söyleyecek olursam deplasmanda 7-8 gol pozisyonuna girip 2 gol atıp 1 penaltı kaçırmamız bizim adımıza görünen avantajlardı ama golü bulamadık. Yediğimiz 2. golde bana göre Tolga'ya yapılan bariz faul var. Ama hakem göremedi sanırım. Dediğim gibi deplasmanda 2 gol atıp 7-8 gol pozisyonuna girmek bizim avantajımızdı. İnşallah önümüzdeki maçlarda bu pozisyonları gole çevirip puanlar almak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Hakemler hakkında konuşmak istemediğini ifade eden Kutlu, "Yediğimiz golde yüzde yüz faul vardı. Kendi takımım olduğu için söylemiyorum. Verdiği penaltı kararları doğruydu. Genel olarak fena değildi ama 1-2 kritik pozisyonda hata yaptı" dedi.

Sivassporlu futbolcu Abdurrahman galibiyete sevindiklerini kaydederek, "Her iki takımı da tebrik ediyorum. Bazen sert hareketler olmasına rağmen çirkeflik çıkmadığı için her iki takımı kutluyorum. Özellikle geçtiğimiz hafta aldığımız galibiyetin bir anlam taşıması için bugün burada bizim mutlak kazanmamız gerekiyordu. İç sahada puan kaybetmemeye çalışıyoruz. Bugün de bunu başardık. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Vestel Manisaspor maçına en iyi şekilde hazırlanıp oradan da 3 puanla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

(İG-MFS-MFS-GS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title