Haberler

Sivas'ta Elektrik Kesintisi

Sivas'ta Yapılacak Olan Çalışmalar Nedeniyle Birer Gün Arayla Kentin Bazı Bölgelerinde Elektrik Kesintisi Yapılacağı Bildirildi.

Sivas'ta yapılacak olan çalışmalar nedeniyle birer gün arayla kentin bazı bölgelerinde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

Kesintiler ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (ÇEDAŞ) İl Müdürü Tayyar Akbulut, tesis çalışmaları nedeni ile 8 Eylül günü saat 06.00 ile 17.00 arasında Atatürk İlköğretim Okulu çevresi, Cumhuriyet Caddesi ve sebze hali civarında; 9 Eylül günü de yine aynı saatler arasında Emniyet Müdürlüğü, Eski Sanayi Sitesi, PTT civarı ve askerlik şubesi civarında elektrik kesintilerinin yapılacağını bildirdi.

Açıklamada, vatandaşlar kesinti süresince elektrikle çalışan cihazların prizden çıkarılması, jeneratör kullanan aboneler ise güvenlik açısından şebeke ayracını açmaları konusunda uyarılırken, yapılacak çalışmaların belirlenen saatten önce bitmesi durumunda akımların erken verileceği kaydedildi.

(İG-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title