Haberler

Şişli'de metro istasyonunda rayların arasına düşen genç kız yaralandı

Güncelleme:

ŞİŞLİ Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda rayların arasına düşen ve üzerinden iki vagonun geçtiği iddia edilen genç kız, hafif yaralı olarak kurtuldu.

ŞİŞLİ Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda rayların arasına düşen ve üzerinden iki vagonun geçtiği iddia edilen genç kız, hafif yaralı olarak kurtuldu. Hastaneye kaldırılan genç kız, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Şişli Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda yaşandı. Metro yaklaştığı sırada istasyonda bekleyen genç kız henüz bilinmeyen nedenle raylara düştü. Rayların arasında kalan genç kızın iddiaya göre üzerinden iki vagon geçti. Durumu fark eden vatandaşların bağırışları üzerine makinist metroyu durdurdu. Rayların arasında kalan genç kız, vatandaş ve görevlilerin yardımıyla çıkartıldı. Şans eseri olaydan hafif yaralı olarak kurtulan genç kız, sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Genç kız tedavisinin ardından taburcu edildi. İstasyonda yaşanan o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.


- İstanbul
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mecidiyeköy Genç Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title