Haberler

Şırnak: Güneydoğu'daki Sel Felaketi

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde Meydana Gelen Sel Felaketinden Sonra Bölgeye Gelen Milletvekillerinin Ziyaretleri Sürüyor.

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde meydana gelen sel felaketinden sonra bölgeye gelen milletvekillerinin ziyaretleri sürüyor.

Dün akşam saatlerinde Silopi'ye gelen Şırnak Milletvekili İbrahim Hakkı Birlik ile Şırnak Valisi Selahattin Aparı'nın ilçede incelemeleri devam ediyor. Ziyarette halkın sorunlarını dinleyen Milletvekili Birlik, gerekli tüm yardımların yapılacağını ve yaraların en kısa zamanda sarılacağını kaydetti. Vali Aparı ise yaptığı açıklamada, selden zarar gören vatandaşların her türlü sorunlarının çözüme kavuşturulacağını belirterek, selzedelerin günlük sağlık, gıda ve yatma ihtiyaçlarının karşılandığını söyledi. Aparı ayrıca, Hasar Tespit Komisyonu'nun ilçeye geleceğini ve yaptıkları tespit doğrultusunda zarar gören vatandaşların zararlarının karşılanacağını belirtti.

Öte yandan Silopi İlçe Kaymakamı H. Mehmet Kara, ilçede selden dolayı zarar gören köyleri dolaşarak köylülerin derdini dinledi. Kara, bütün köylere 150 adet kürek ve 60 adet el arabasının dün verildiğini dile getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title