Haberler

Sinop'ta Yerel Yönetimler

Sinop Belediyesi Tarafından Kent Merkezinde Eğitim Gören ve Maddi Durumu Yetersiz 35 İlköğretim Öğrencisine 23 Nisan Sürprizi Yapıldı. Belediye Tarafından Öğrenciler İçin Alınan Giyim Malzemeleri Çocukları Sevindirdi.

Sinop Belediyesi tarafından kent merkezinde eğitim gören ve maddi durumu yetersiz 35 ilköğretim öğrencisine 23 Nisan sürprizi yapıldı. Belediye tarafından öğrenciler için alınan giyim malzemeleri çocukları sevindirdi.

Belediye Başkanı Zeki Yılmazer tarafından dağıtılan malzemeleri halkla ilişkiler görevlileri ve öğretmenlerinin yardımıyla giyen öğrenciler Başkan Yılmazer'in elini öpmek için sıraya girdi. Tek tek Başkan Zeki Yılmazer'e teşekkür eden öğrenciler daha sonra belediye binası dışında toplu olarak objektiflere poz verdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocukları sevindirmek istediklerini belirten Belediye Başkanı Zeki Yılmazer, "Bu günün küçükleri, yarınında büyükleri olan bu yavrularımızdan biz çok şeyler bekliyoruz. Okuyacaklar ve adam olacaklar. Bizde onlar için ne gerekirse yapacağız" diye konuştu.

(SÖ-SA)

20.04.2007 20:20 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title