Haberler

Sındırgılı Yörükler Yörük Kızı İle Buluştu

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 29 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Kocakonak Panayırı yörük kızı Fatoş Kadıoğlu konseri ile son buldu.

Muhtarların ve vatandaşların talebi üzerine 3 yıl aradan sonra revize edilerek yeniden hayat bulan Kocakonak panayırı dolu dolu geçti. Bayram sürecine denk gelen panayıra beklenenin üzerinde bir katılım gerçekleşti. Lunapark ve sergilerin yer aldığı panayır da bir hafta boyunca vatandaşlar gönüllerince eğlendi. Alkolü işletmelerin ve kumar oyunlarının yer almadığı panayır esnaf ve vatandaşlardan tam not aldı. Sadece Sındırgılı vatandaşlar değil, çevre il ve ilçelerden binlerce vatandaş Sındırgı Kocakonak panayırında buluştu. Panayır havasının yanında vatandaşlar develer ile gezdi, paramotorlar ile gökyüzünden Sındırgı'yı izleme fırsatı bulabildiler.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş Kocakonak Panayırına katılımın beklenilenin üstünde olduğunu, esnaf ve vatandaşların da memnun olduğunu belirterek"Kocakonak Panayırını 3 yıl aradan sonra vatandaşlarımızın talebi üzerine revize ederek hayata geçirdik. Önceleri iki ya da üç gün olan panayırı bu sefer 7 güne çıkardık. Dolu dolu geçti. Vatandaşlarımız eğlendi, kimileri çocukluk yıllarını yaşadıklarını belirtti. Son iki gün ise panayırımızı konserler ile taçlandırdık. Yörüklerin diyarında yörük kızını ağırladık. Vatandaşlarımız oynadı, eğlendi. Hasat zamanının yorgunluğunu bu şekilde attılar. Önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı panayırı vatandaşlarımız ile buluşturacağız."dedi.

3 Eylül Ümmüye ve Kirpi Bülent ve 4 Eylül Fatoş Kadıoğlu konserleri ise vatandaşların doyasıya eğlenmesini sağladı. Sındırgılı yörükler Yörük kızı Fatoş Kadıoğlu ile buluştu, Kocakonak Panayırı mutlu bir şekilde son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sındırgı Kadıoğlu Eylül Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title