Haberler

Sınav'a 'İtibar' Ödülü

Güncelleme:

Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Bursa İtibar Araştırması'nda eğitim sektörü klasmanında Bursa'nın en itibarlı şirketi olan Sınav Koleji, ödülünü düzenlenen törenle aldı.

Yıldız Teknik Üniversitesi İstatistik Bölümü'nün akademik denetiminde ve raportörlüğünde 2011 yılından bu yana gerçekleştirilen Türkiye İtibar Endeksi'nin (TİE) ilk yerel uygulaması olan Bursa İtibar Endeksi'nin 2017 Araştırması sonuçlarına göre eğitim sektörü klasmanında, 10 kampüsü ve 16 bin öğrencisiyle Bursa eğitiminin amiral gemisi Sınav Koleji, büyük bir farkla Bursa'nın en itibarlı kurumu seçilmişti. Araştırmada zirveye çıkan şirketler, İstanbul'da Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryum Salonu'nda gerçekleştirilen törenle ödüllerini aldı. Törende, Bursa'nın eğitim sektöründeki en itibarlı markası ödülünü Bursa Sınav Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Gıyasettin Bingöl, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Profesör Göksel Ağargün'den aldı. Ödül törenine, Bursa Sınav Okulları Genel Müdürü Nihat Bingölbalı ve okul yöneticileri de katıldı.

Bursa Sınav Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Gıyasettin Bingöl, sonucun en önemli nedeninin disiplinli çalışma ve sektördeki devamlılık olduğunu belirterek, "30 yıllık eğitim geçmişi ve yakaladığımız uluslararası başarılarımız ile çocuklarımıza güzel yarınlar sağlamaya devam edeceğiz. Başarımızın ve emeğimizin farkında olan Bursalı hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz" dedi.

10 BİN KİŞİ İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Genel Klasman'da 150, 24 farklı sektörde 1281, genel toplamda ise 1431 kurum ve markanın radara girdiği BİE 2017 Araştırması için bilgisayar destekli telefonla arama yönetimi (CATİ) kullanılarak Bursa ve ilçelerinde yaklaşık 10 bin kişi arandı. 15 Aralık 2017-15 Şubat 2018 tarihleri arasında yaş, cinsiyet, meslek, eğitim ve gelir grubu dikkate alınarak rastgele arama yöntemi ile yapılan BİE 2017 Araştırması'nda, 125 bin dakikalık telefon görüşmesi gerçekleştirildi. Ankete katılanlara biri demografik özellikleri belirlemek amacıyla olmak üzere 18 ana başlık altında ve hiç bir marka ya da kurum adı zikredilmeden, yani yardımsız olarak yaklaşık 60 soru yöneltildi.

67 marka veya kurumun BİE radarına girdiği eğitim sektöründe Bursa Sınav Koleji katılımcıların görüşü ile en itibarlı şirket oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yıldız Teknik Üniversitesi Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title