Haberler

Sıla'ya Sosyal Medya Hesabından Destek Veren Pınar Altuğ, Takipçisinden Tepki Gördü

Güncelleme:

Sıla'nın Ahmet Kural'dan dayak yediği iddialarının ardından tepkisini ortaya koyan Pınar Altuğ, takipçilerinin eleştirisine maruz kaldı. Altuğ'un olumsuz yorumlara cevabı ise sert oldu.

Başarılı oyuncu Pınar Altuğ, Sıla'nın Ahmet Kural'dan dayak yediği iddialarının ardından tepkisini anında ortaya koyan ünlüler arasında. Ancak Altuğ, paylaşımından sonra bazı takipçilerinin tepkisinden kurtulmayı başaramadı.

SAMİMİYETSİZLİKLE SUÇLANDI

Şarkıcı Sıla'nın oyuncu sevgilisi Ahmet Kural'dan dayak yediği iddialarının ardındanpek çok oyuncu kadın şiddet gören hemcinslerinin yanında olduklarını gerek paylaşımlarıyla ve gerekse yazdıklarıyla ortaya koydu. Bu isimlerden biri de oyuncu Pınar Altuğ oldu. Yıllar önce kadına şiddetle ilgili olarak katıldığı bir sosyal sorumluluk kampanyasının fotoğrafını paylaşan Altuğ paylaşımının altına yapılan yorumlara ise tepkisini göstermekten geri durmadı. Kendisini samimiyetsizlikle suçlayan takipçilerine Pınar Altuğ'un yanıtı son derece sert oldu.

Sıla'ya Sosyal Medya Hesabından Destek Veren Pınar Altuğ, Takipçisinden Tepki Gördü

"SİZİN YAPTIĞINIZ ELMA AĞACINDAN PATATES BEKLEMEK GİBİ"

İşte Pınar Altuğ'un paylaşımıyla ilgili yapılan yorumlar ve onun cevapları;

"Ben şunu merak ediyorum, filmlerde her pisliği yapın, şiddet korku tecavüz taciz daha sonra da televizyonda, sosyal medyada şiddete tecavüze istismara karşıyız deyin! Sizin yaptığınız elma ağacının altında patates beklemek gibi bir şey… Siz artistler, şarkıcılar, topçular insanlara örnek olmalısınız ama nerede bu kabiliyet…"

Pınar Altuğ:"Siz sanırım benim bugüne kadar içinde olduğum yapımlarla ilgili herhangi bir bilgiye sahip değilsiniz. Öncelikle elinizdeki İnternet imkanlarını araştırmak amaçlı kullanmanızı, sonrasında etrafa saldırmanızı tavsiye ederim. En azından komik duruma düşmezsiniz"

"Öldürülen kenar mahalledeki kadın kardeşlerimiz için sesiniz hiç çıkmadı! Ne oldu, biriniz iki tokat yeyince ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz"

Pınar Altuğ : "Bu fotoğraf çok uzun zaman önce kadına şiddete karşı çekilmiş bir fotoğraftır, kampanya için… Ama siz nasıl bakmak isterseniz öyle görürsünüz tabii. Ben de size sormak isterim, siz bugüne kadar ne yaptınız?"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

2 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar? Halkbank, Akbank, Yapı Kredi, Garanti Bankası faiz getirisi! TAM ATM nedir, ücretsiz mi? TAM ATM'de hangi bankalar var, özel bankalar var mı? 12 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 12 Mayıs burç yorumları nedir? Cihan Çanak kimdir? Cihan Çanak kaç yaşında, mevkiisi ne, hangi takımda oynuyor? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 11 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 70. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 70. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Galatasaray kombineleri bitti mi? 2024-2025 sezonu kombine satışları devam ediyor mu? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 55. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2. eleme adayı kim oldu? 10 Mayıs Cuma Survivor potaya kim gitti? Survivor kim kazandı? 10 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Nafile Namazları Camide mi Yoksa Evde mi Kılmak Daha Faziletlidir? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 10 Mayıs Cuma 2024?
Özel: Cumhurbaşkanımıza da Devlet Bey'e de söyledim, el ele verip emekli maaşını asgari ücrete çıkaracağız

Özel: Cumhurbaşkanımıza da Devlet Bey'e de söyledim, el ele verip emekli maaşını asgari ücrete çıkaracağız

500

Yorumlar (31)

:

SILAYMIŞ PINARMIŞ HER GÜN KİMLE OLDUKLARI BELLİ OLMAYAN KADINLAR TÜRKİYEDE KADIN YADA ERKEK HAKLARI KONUSUNDA DERS VERMEYE ÇALIŞMASIN . SİZİN NE OLDUĞUNUZU BU MİLLET İYİ BİLİYOR .

25
3
yanıtYanıtla
KENDİNE KIYMA:

Ya sen insan mısııın , yaratık mısııın , aklından zorun mu vaaar. Olsan , olsan müptezel sindir . Bir insan bu kadar rahat zan altında bırakılamaz ya . Ne demek ''kimle oldukları belli olmayan'' kadınlar ? Bak kardeşim , kanın kaynıyor dur , genç sindir. Bir şikayette Bilişim suçları birimi) ensenden yakalar . Bir hiç uğruna NİYAZI olursun

yanıt4
yanıt11
NİYAZİ:

Bilişim suçlarının çok daha ciddi işleri var merak etme. Ayrıca yok yaratıkmısın yok müptezelsin vs yazıp yazıp sonra ahkam kesmen zeka seviyenin düşüklüğünü gösteriyor. Bırak millet istediği gibi kendini ifade etsin. Uyarıda bulunmak senin haddine değil

yanıt0
yanıt0
KENDİNE KIYMA:

NİYAZİ , '' YARATIK'': Yaratılmış canlı varlık , demek . . . . MÜPTEZEL: Saygınlığını yitirmiş , basitleşmiş demektir . . . Ama sen başka anlamlar yüklemek istiyorsan ; O senin sorunun . Düşündüğün gibi olmak istiyorsan bence mahsuru yok . . . Benim yazdıklarım zeka seviyemi gösteriyor değil mi ? peki senin bir başkası hakkında terbiyesizliğin üst seviyedeki yazın Aynştayn aykü suna beş çeker öylemi ? Bak birisi ne yazmış : DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ KAŞINMA ÖZGÜRLÜĞÜNDE BİTER ! . . . . Kendine iyi bak

yanıt0
yanıt2
ÇOCUKLAR DUYSUN:

Pınar benim olsun dünya kadar borcum olsun çok seviyorum çocuklar duymasını her bölümünü izledim ama inanın Pınar''ı görmek için izledim. Halen de izliyorum

2
17
yanıtYanıtla
ÇOCUKLAR DUYSUN:

HAKKI denyosu nerden biliyon çay paramın olmadığını banka hesaplarımı mı takip ediyorsun birlikte mi kazanıyoruz hanzo seni tartarak satın alır ederinden 1 TL'' de fazla bahşiş veririm. .

yanıt0
yanıt0
sırtlanlar:

bunlarda ahlak timsali gibi ortalarda dolaşıyoya koşunnn hepinize gündoğdu sen değilmiydin askerdeki kocanı boynuzlayıp orda çalışan işçileri güvenlikleri ekmeğinden eden biride berkay oda milletin karısıyla olup adama adamlık öğretiyor ahmetin cezasını mahkeme verir sonuçta

12
2
yanıtYanıtla
ÖZKAN:

Eden bulur. . . Alem de konusur. . .

yanıt0
yanıt0
ÇOCUKLAR DUYSA NE OLUR DUYMASA NE OLUR?:

Kocası askerdeyken aldatan , sonra aldattığı adamı da başka biriyle aldatıp koleksiyonuna hızla yenilerini katan bu hanımefendi en sonunda kendisinden yaşça küçük ve bir çok şeyi çokta kafa takmayan bir arkadaşla evlenerek hayatına devam etmekte. Böyle koleksiyoner bir hanımın şiddetten korkması kadar doğal bir şey olamaz . .

9
3
yanıtYanıtla
Gülşen:

Eminim sizler tertemiz insanlarsiniz aslında için için onların hayatını yaşamak istiyorsunuz ama yasayamadiginiz için de kıskanıp laf sokuyorsunuz kıskançlık erdem degildir

yanıt0
yanıt0
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title