Haberler

Siirt Valiliği 'Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Tebliği' Yayımlandı

Siirt'te 'Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı' 29 Nisan 2008 Tarihli Resmi Gazete'de Yayımlanarak Yürürlüğe Girdi. Buna Göre Yatırımcılar Tebliğe Uygun Hazırladıkları Proje Tekliflerini En Geç 28 Temmuz 2008 Tarihi Mesai Bitimine Kadar Tarım İl Müdürlüklerine Teslim Edebilecekler.

Siirt'te 'Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı' 29 Nisan 2008 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre yatırımcılar tebliğe uygun hazırladıkları proje tekliflerini en geç 28 Temmuz 2008 tarihi mesai bitimine kadar Tarım İl Müdürlüklerine teslim edebilecekler.

Siirt Valilik Basın Bürosu'ndan yapılan yazılı açıklamada, " 'Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı' kapsamında ekonomik yatırımların desteklenmesi adına, tarımsal ürünlerin işlenmesi, depolanması, paketlenmesi ve ambalajlanmasına yönelik yeni yatırım, tesisler ve kapasite artırımı ile jeotermal, güneş, rüzgar ve benzeri alternatif enerji kaynakları kullanılan seraların yapımına yönelik yatırımlar için, bireysel ve tüzel kişilik başvurularının kabul edileceği'' bildirildi.

Programla ilgili tüm dokümanlara www.tedgem.gov.tr internet adresinden erişilebileceği bildirildi.

(ZKG-SK-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title