Haberler

SHP'de Genel Başkanlık İçin Işıklar ve Ergün Yarışıyor

SHP'nin 2. Olağanüstü Kurultayı'nda, Genel Başkanlık İçin Son Turda, Fehmi Işıklar ve Hüseyin Ergün Yarışıyor. Üçüncü Tur Sonunda İki Adaydan En Fazla Oy Alan SHP'nin Yeni Genel Başkanı Olacak.

SHP'nin 2. Olağanüstü Kurultayı'nda, genel başkanlık için son turda, Fehmi Işıklar ve Hüseyin Ergün yarışıyor. Üçüncü tur sonunda iki adaydan en fazla oy alan SHP'nin yeni genel başkanı olacak.

SHP'nin 2. Olağanüstü Kurultayı'nda, genel başkanlık için yarışan TBMM Başkanvekili Fehmi Işıklar, Parti Meclisi Üyesi Hüseyin Ergün ile SHP Eski Genel Sekreter Yardımcısı eski Recai Ersoy, ilk iki turda salt çoğunluk olan 423 oya ulaşamadı. İkinci tur oylamanın sonunda genel başkan adaylarından Fehmi Işıklar 137, Hüseyin Ergün 132 ve Recai Ersoy 110 oy aldı. Genel Başkanlık seçimlerinde 3. tura geçilirken, Recai Ersoy yarıştan çekildiğini açıkladı.

SHP'nin 2. Olağanüstü Kurultayı'nda, genel başkanlık için son turda, Fehmi Işıklar ve Hüseyin Ergün yarışıyor. Üçüncü tur sonunda iki adaydan en fazla oy alan SHP'nin yeni genel başkanı olacak. (ANKA)

(GO/EÖ)

Kaynak: ANKA / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title