Haberler

Sezgin: "Servet'in Transferinde Somut Gelişme Yok"

Galatasaray Spor ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Sivassporlu Futbolcu Servet Çetin'in Transferi Konusunda Menajerleriyle Bir Görüşme Yaptıklarını, Ancak Henüz Somut Bir Gelişme Olmadığını Söyledi.

Galatasaray Spor ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Sivassporlu futbolcu Servet Çetin'in transferi konusunda menajerleriyle bir görüşme yaptıklarını, ancak henüz somut bir gelişme olmadığını söyledi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, futbol takımının son durumu konusunda bilgi vermek üzere basın toplantısı düzenleyen Sezgin, transfer politikasında bir anlayış değişikliği olmayacağını belirterek, ''Transfer yapıyorsak kaynağını buluyoruz. Amacımız, borçlanmadan, mevcut kaynaklara yenisini ekleyerek transferler gerçekleştirmek. Servet için menajerleriyle görüşme yapıldı ama somut bir şey yok. Ali Bilgin konusunda ise görüşme olmadı'' dedi.

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ile hafta içinde basına yansıyan görüşmeleri konusunda da bilgi veren Sezgin, şunları söyledi:

''Ben 40 senedir futbolun içindeyim. Birçok kişiyle arkadaşlığım bulunuyor. Ersun Yanal ile planlanmış bir görüşme yapmadığımız gibi, kendisinin transferi konusunda konuşma olmadı. Ayrıca 2 saat yemek yemedik. Her zaman Ersun Yanal ile olduğu gibi diğer çalıştırıcılarla kahve içerim. Bu konu geçirdiğimiz dönemle ilgili bir durum değil. Kendi transferi konusunda görüşme olmadı.''

Son dönemde puan kayıpları yaşadıklarını kaydeden Adnan Sezgin, ''Diğer rakiplerin puan kaybetmesi önemli değil, bizim puan kaybımız önemli. Şampiyonlukta inancımızda eksiklik olmadı. Önümüzde Trabzonspor maçı var. Yine şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz. Fair play çerçevesinde, kararlılıkla şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz'' diye konuştu.

Sezgin, son haftalarda sakatlığı nedeniyle oynayamayan ve adı çeşitli spekülasyonlara konu olan Kamerunlu oyuncuları Rigobert Song ile 1,5 yıllık sözleşmelerinin olduğunu söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title