Haberler

Seyyar Satıcılara Gece Operasyonu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekibi, Şehrin Ana Arterlerinde Kaçak Faaliyet Gösteren Seyyar Satıcılara Yönelik Gece Operasyon Düzenledi. Büyükşehir Sorumluluğundaki Şehrin Ana Arterlerinde Kaçak Olarak Faaliyet Gösteren Seyyar Köfteci, Kokoreççi ve Seyyar Satıcılara Yönelik Operasyonda 10 Seyyar Satıcının Tezgahına El Konuldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi zabıta ekibi, şehrin ana arterlerinde kaçak faaliyet gösteren seyyar satıcılara yönelik gece operasyon düzenledi. Büyükşehir sorumluluğundaki şehrin ana arterlerinde kaçak olarak faaliyet gösteren seyyar köfteci, kokoreççi ve seyyar satıcılara yönelik operasyonda 10 seyyar satıcının tezgahına el konuldu.

30 zabıta personelinin görev yaptığı operasyonda, hijyenik şartları taşımayan köfte, kokoreç, ekmek, domates, marul ve diğer malzemelere el konularak imha edildi. Büyükşehir zabıtası yetkilileri, vatandaşlardan nereden ve nasıl temin edildiği belli olmayan gıda maddelerini almamalarını istedi. Belediye zabıta yetkilileri, 2007 yılı içerisinde yapılan gece operasyonlarında 47 köfte ve kokoreç aracıyla malzemelerine el koyduklarını belirterek bu tür denetimlerin süreceğini bildirdi.

(SÇ-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title