Haberler

Servis Minibüsünde Can Pazarı

Bursa'da Gölete Dönen Karayolunda Mahsur Kalan Servis Minibüsünde Can Pazarı Yaşandı. Suyla Kaplı Mıcırlı Yolda Yan Yatan Minibüste Bir Saat Bekleyen 15 İşçi, İtfaiyenin Merdiveniyle Kurtarıldı.

Bursa'da gölete dönen karayolunda mahsur kalan servis minibüsünde can pazarı yaşandı. Suyla kaplı mıcırlı yolda yan yatan minibüste bir saat bekleyen 15 işçi, itfaiyenin merdiveniyle kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Nilüfer İlçesi'nde meydana geldi. İzmir Yolu üzerindeki Nilüfer Sanayi Sitesi'ne giren bir fabrikanın işçi servisi, buzlanan yolda kayarak yağmur sularının doldurduğu gölette yan yattı. Erkan Durdağ idaresindeki 16 S 1231 plakalı minibüsteki işçiler, yaklaşık bir saat araçta mahsur kaldı. Aracın devrilme ihtimali nedeniyle endişe eden işçiler, yerlerinden kıpırdamadı. Camları açıp sigara içerek stresten uzaklaşmaya çalışan işçiler, bölgeye gelen itfaiye ekibi tarafından uzatılan merdivenle araçtan tahliye edildi. İşyerine gecikmeli olarak ulaşan işçiler, aracın devrilmemesi için dua ettiklerini ve çok korktuklarını söyledi. Minibüs ise çekici vasıtasıyla kurtarıldı.

(UU-İRF-İHS-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title