Haberler

    Serdar Sarıdağ: 'Love Transferi Cumartesi Sonuçlanacaktır'

    Gazetemizin Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ, Skorer TV'de Neslihan Ablay'la siyah-beyazlı takımla ilgili sıcak gelişmeleri aktardı.
    İşte Sarıdağ'nın yaptığı açıklamalar:
    Negredo ve Quaresma arasındaki pas uyumsuzluğu Sivasspor maçından kalma. Sivasspor maçında oyuncuların birbiiri hakkında şikayetleri vardı Şenol Güneş'e. Doğal olarak aralarında bir sorun olduğu gözüküyor. Hafta içinde oyuncular birbirileri ile paylaşımlar bulundular. Eskiden böyle şeyler oluyordu mesela Sergen ne varsa anlatırdı, sorun varsa var derdi, yoksa yok derdi. Sosyal medyada artık çok daha olaylar büyüyor.
    Love transferinde son gelişmeler
    Vagner Love transferinde ıslak imza olmadan net bir şey konuşulamıyor. Beşiktaş ve Alanyaspor rakamlarda anlaştı. Normalde şu an transferdeki tüm resmi işlerin yapılması gerekiyor. Love Beşiktaş'ın sistemine uygun bir oyuncu. Beşiktaş'ın ceza sahasına ortadan girme konusunda hep sıkıntısı vardı, love ile bunu çözecektir. Ben hep diyordum kim Love ve Eto'o'yu alırsa şampiyon olur. Bu transfer net olarak cumartesi günü belli olur.  Eğer Love gelirse Cenk'in eksikliğini giderecektir. Ligi biliyor, futbolu çok iyi biliyor. Beşiktaş'ın hucüm konusunda bir çok sorununu çözecektir.
    Larin kiralanabilir
    Larin transferinde Orlando ile bir sorun var. Sözleşmesini uzatma opsiyonu var Orlando'nun elinde. Oyuncu ABD ekibi ile sözleşme imzalatmak istemiyor. FIFA'ya başvuru yaptı. FIFA burada oyuncu mağdur olmasın diye gecici lisans çıkartabilir. Eğer Love ile imza atılması durumunda Beşiktaş Larin'i Alanyaspor'a kiralık olarak verilebilir.
    Negredo'ya teklif
    Negredo'ya transfer döneminin son günlerinde Çin'den bir teklif daha gelebilir. 3-4 gün kaldı her an her şey olabilir. Negredo'nun gitmesi durumunda Beşiktaş'ın elinde Love, Pektemek ve Larin kalıyor.  Bu durumda Beşiktaş Eto'o'yu kadrosuna katabilir. Bedelsiz gelecek bir eto'o'yu herkes evet der. Burada önemli olan şey Negredo'ya gelecek teklif.
    Talisca'nın Çin'e transferi
    Talisca'nın menajeri Çin'de. Görüşmeler sürüyor. Çin ekibi 30 milyon euro teklife yükselti. Beşiktaş'ın kasasına bu transferden havadan 5 milyon euro girecek. Bu transfere Beşiktaş onay verecektir. Talisca'ya eğer çok büyük bir yıllık ücret verilirse ve eşi de isterse Brezilyalı yıldız gider. Eğer Talisca giderse Şenol Güneş çift forvete dönebilir ve ya Talisca'nın yerine Oğuzhan - Tolgay kullanılabilir.
    Şenol Hoca Tosic'i göndermez
    Şenol Güneş Tosic'i göndermeyi düşünmüyor. Bence hayatta bırakmaz. Çünkü sezon başından beri Pepe-Tosic uyumu var. Ne kadar kaliteli defans oyuncusu alsan da uyum olmayınca başarılı olamaz.
    Beşiktaş'ın hedefi Bayern'i elemek
    Beşiktaş'ın ve Şenol Güneş'in hedefinde Bayern Münih'i elemek var. Münih'i elerse Beşiktaş dünya da büyük bir reklam olur. Herkes Beşiktaş'ı konuşuyor. Beşiktaş'ın bayern'i elemesi şampiyonluk kadar değerdir.
    10 numara transfer
    Beşiktaş 10 numara pozisyonu için Mata ve Fellaini gibi isimleri izliyor. Bu pozisyon için bir çok isim var, bu yüzden Beşiktaş Emre Akbaba ile ilgilenmiyor. Haberler çıkıyor ama bu transferin gerçekleşeceğini sanmıyorum.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Çin Halk Cumhuriyeti Serdar Sarıdağ Şenol Güneş Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title