Haberler

Şenol Güneş ve Rıza Çalımbay Birlikte Röportaj Verdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, örnek bir davranışa imza atarak zorlu mücadele öncesi birlikte röportaj verdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maç öncesinde yayıncı kuruluştaki flaş röportaja birlikte çıktı.

"RIZA BEŞİKTAŞ'TAN AYRILMAK İSTER MİYDİ?"

Şenol Güneş, Trabzon'a geldiklerinde havaalanında gösterilen tepkilere yönelik açıklamalarda bulunurken, "Kurumlar ebedidir, şahıslar gelip geçicidir ama kurumları kurum yapan o şahısların eseridir. Biz bu kurumların askeriyiz. Kader nereyi yazıyorsa oraya gidiyoruz. Herkes doğduğu yerde olamk ister ama ayrılıklar oluyor. Rıza, Beşiktaş'tan, evinden barkından ayrılmak ister miydi? Ben Trabzon'dan hiç kendim ayrılmadım. Sadece sonuncuda ayrıldım, ondan önce hep görevime son verildi. Ben Trabzon'dan ayrılmak ister miydim hiç? Futbol bir hizmettir. Biraz futbol kültürümüzü değiştirmek lazım. Oyun oynanıyor, yarış devam ediyor. Biraz dengemizi ve aklımızı kaybettiğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"ŞENOL HOCAYLA BİRLİKTE OYNADIK"

Rıza Çalımbay ise, "YıllarCa Beşiktaş'ta oynadık. Orada başladık, orada bitirdik, güzeldi ama sonra başka kulvara geçiyorsunuz. Sorumluluğumuz var. Şenol hoca ile milli takımda birlikte de oynadık. Uludağ'da birlikte koşuyorduk, Şenol hoca benim önümde koşuyordu, Rıdvan benim arkamda koşuyordu." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıza Çalımbay Şenol Güneş Ersun Yanal Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (24)

bizim cemil...:

koş sevim koşşşşş şenol güneş maçı kazanınca rıza çalımbaya sarılmışşşşş demek iyi anlaşmışlar her hallerinden beli oluyor kaçırma sevimmmmm

9
10
yanıtYanıtla
özgür can:

maçtan önce o beyin yoksunu arkadaş:)

yanıt5
yanıt1
zıpkın:

resmen satılmış mac kibirli bjk nin fener düşmanı satılmiş ts bjk kıcınıda yırtsan 2 büyük var fb ve gs sen her zaman ücsün ilk defa fb olamassa şampiyon bu sene gs ayın istiyorum şampiyonluğunu o kupayıda kadıköyde bjk yi evire cevire yenerek alacağız satılmış rum kalıntıları sizde izleyin sıradan anadolu takımı bile sizden iyi oynardı trabzonlu rumcuklar

6
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

samimiyetsiz şenol

6
6
yanıtYanıtla
kebap:

ohhh Allah muhabbetiniz arttırsın Eski Bjk li ve yeni bjk li. maçta kolay! geçti

3
8
yanıtYanıtla
nihat:

iki. karekterli. hocaya. yakışanı. yaptılar. diğerlerinei. ornek. olur. inşallah

5
5
yanıtYanıtla
rakip yenilince örnek hoca oluyor:

şifo mehmet in elini niye sıkmadı ppuhaaaa

yanıt2
yanıt0
Şenol Güneş:

Yenilseydik elini bile sıkmazdım Yendiğimiz için gel ropartaj yapalım.

4
6
yanıtYanıtla
olcay şahan:

ts sadece gs yi yendi kayhan geldi

yanıt0
yanıt0
bejekeli:

ulan salak röportaj maçtan önce yapıldı.

yanıt6
yanıt0
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title