Haberler

Selde Kayıp Beş Kişiden Birinin Cesedi Bulundu

Haftasonunda Başlayan Ve Türkiye'de Birçok Bölgeyi Etkisi Altına Alan Yağışlar Dün 8 Kişinin Ölümüne Neden Olurken Üç Gün Önce Rize'nin İkizdere İlçesinde, Derede Balık Avlarken Sele Kapılarak Kaybolan İbrahim Ekşi'nin Cesedi Bulundu. Seller Sonucunda Eskişehir, Van Ve Tekirdağ'da Birçok Ev Ve İş...

Haftasonunda başlayan ve Türkiye`de birçok bölgeyi etkisi altına alan yağışlar dün 8 kişinin ölümüne neden olurken üç gün önce Rize`nin İkizdere ilçesinde, derede balık avlarken sele kapılarak kaybolan İbrahim Ekşi`nin cesedi bulundu.

Seller sonucunda Eskişehir, Van ve Tekirdağ`da birçok ev ve işyeri kullanılmaz hale geldi.Tekirdağ`ın Çorlu ilçesinde Çorlu Kapalı Cezaevi de selden etkilendi. Kırklareli`nin Demirköy ilçesinde Dupnisa Mağarası`na gelen 44 tatilci, yoğun yağış ve sel nedeniyle Sarpdere`nin taşması sonucu bölgede 29 saat süreyle mahsur kaldı. Yapılan çalışmalar sonucunda dün 6 kişinin cesedine ulaşıldı. Manisa`nın Alaşehir ilçesinde de 2 kişi halen kayıp.

Bakanlar Kurulu, Karadeniz`deki heyelan ve sel felaketi sonrasında acil ihtiyaçların karşılanması için bölgeye 1.5 milyon YTL yardım gönderme kararı aldı.

Yurt genelinde etkili olan sağnak yağışların 2 gün içinde etkisini yitirmesi bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title