Haberler

Şehit Aileleri İçin İl İl Gezen Sanatçıdan Örnek Davranış

Terörle Mücadele Sırasında Şehit Düşen Askerlerin Ailelerine Yardım İçin Yollara Düşen Türk Halk Müziği Sanatçısı Feti Ertem, Piyasaya Çıkan, "Nasıl Anlatayım" Adlı Albümünün Gelirinin Yarısını Şehit Ailelerine Bağışlama Kararı Aldı.

Terörle mücadele sırasında şehit düşen askerlerin ailelerine yardım için yollara düşen Türk halk müziği sanatçısı Feti Ertem, piyasaya çıkan, "Nasıl Anlatayım" adlı albümünün gelirinin yarısını şehit ailelerine bağışlama kararı aldı.

Son zamanlarda ardı ardına gelen şehit haberleri üzerine bireysel bir hareket başlatan Mersinli Türk halk müziği sanatçısı Feti Ertem, "Nasıl Anlatayım" isimli albümünün gelirinin yarısını şehit ailelerine bağışlayacak. Türkiye'yi il il gezerek teröre tepki göstermeye çalışan Ertem, şehit ailelerinin sıkıntılarına çare bulmak için albüm gelirlerinin yarısını bağışlamak istediğini dile getirdi. Ertem, şehit ailelerine yeterince duyarlılık gösterilmediğinden yakınarak, "Hepimizi derinden yaralayan şehit haberleri televizyonlarda çıktığı zaman kanal değiştirir hale geldik. Ülkemizde şehit ailelerinin meselelerine tatminkar çözümler üretilemiyor. Ben de Türk halk müziği sanatçısı olarak bu konuya dikkat çekmek için yollara düştüm. Yeni çıkardığım albümümü gelirinin yarısını da şehit ailelerine bağışlama kararı aldım. Herkes şehitlerimize ve ailelerine gereken duyarlılığı gösterirse eminim ki şehitlerimiz mezarlarında rahat uyuyacaktır" dedi.

(YS-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title