Haberler

Sebatspor Abramovich'den Yardım Bekliyor

Akçaabat Sebatspor, Yaşadığı Maddi Krizden Kurtulmak İçin Son Çare Olarak Rus İşadamı ve Chelsea'nin Sahibi Roman Abramovich'ten Yardım İstedi. Türk Telekom Lig A'da Mali Açıdan Sıkıntılı Günler Geçiren Kırmızı-beyazlı Kulübün Başkan Yardımcısı Hacı Osman Arslan, Roman Abramovich'den E-mail Yoluy...

Akçaabat Sebatspor, yaşadığı maddi krizden kurtulmak için son çare olarak Rus İşadamı ve Chelsea`nin sahibi Roman Abramovich`ten yardım istedi. Türk Telekom Lig A`da mali açıdan sıkıntılı günler geçiren kırmızı-beyazlı kulübün başkan yardımcısı Hacı Osman Arslan, Roman Abramovich`den e-mail yoluyla yardım istediklerini söyledi.

ABRAMOVİÇ BİR UMUT IŞIĞI

Gelecek ay olağanüstü genel kurul gerçekleştirecek olan Akçaabat Sebatspor`da başkan yardımcısı Arslan, Abramovich`in Chelsea`ye maddi anlamda büyük katkı sağladığını ve bu kulübü dünyanın önde gelen kulüpleri arasına soktuğunu belirterek, ¨Ben de e-maili, bize de bir ışık tutar, yardım eder diye gönderdim. Mesajımda Akçaabat Sebatspor`un zor durumda olduğunu ve ekonomik sıkıntı yaşadığımızdan, Trabzon`da futbolun ne kadar sevildiğini ve Trabzon halkının futbol sevgisini anlattım. Ayrıca Trabzon`un Rusya`ya coğrafi konum olarak da yakınlığını anlattım. Şu ana kadar bir yanıt gelmedi. İnşallah bize de destek olur¨ dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title