Haberler

Durakta İndirdiği Müşteriden Şüphelenen Taksici, Geri Döndüğünde Kadını Denizde Buldu

Güncelleme:

Sarıyer'de otobüs durağında inen müşteriden şüphelenen taksici, geriye döndüğünde kadını denizde bulunca polise haber verdi. İtfaiye tarafından kurtarılan kadının üzerinden kimlik çıkmadı.

Saryer'de bir kadın denize bulundu. Olay yerine gelen Sahil Güvenlik Ekipleri tarafından kurtarılan kadın hastaneye kaldırıldı.

OTOBÜS DURAĞINDA TAKSİDEN İNDİ

Olay, Sakıp Sabancı Caddesi, Boyacıköy mevkiinde 04: 00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, taksi ile olay yerine gelen ve isminin Aysun olduğu öğrenilen kadın, Boyacıköy otobüs durağında taksiden indi.

ŞOFÖRÜN DİKKATİ KADINI KURTARDI

Kadının araçtan inmesinin ardından geri dönen taksici, kadını göremeyince durumdan şüphelendi. Sahile bakan taksici kadınının denizde olduğunu görünce durumu polise ve sahil güvenlik ekiplerine haber verdi.

ÜZERİNDEN KİMLİK ÇIKMADI

Olay yerine gelen Sahil Güvenlik Ekipleri tarafından kurtarılan kadına ilk müdahale yapıldıktan sonra Şişli Etfal Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sahilde kadına ait çanta ve eşyalar bulunurken, kadının kimliğine dair her hangi bir belge bulunamadı.

KENDİSİ Mİ ATLADI, İNTİHAR MI ETTİ?

Olayın şokuna giren kadın, sadece isminin Aysun olduğunu söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kadının denize kendisinin mi atladığı yoksa dengesini mi kaybedip düştüğü yapılacak olan çalışmanın ardından belirlenecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (8)

mahsun:

Insan kilikli hayvan ancak senin zihniyetindekiler yazmissin taksici ekmek cikarmi diye donmus sen bugune kadar kac kisiye ekmek verdin. .sen ikinci zihniyet atesi cikmisda atlamis diyen annenin bi ara atesi cikti denizemi atladi ondanmi tecrube edindin bugune kadar kac kisinin derdini dinledin...sen ucuncu zihniyet gurbetci sende once atlayip sonra intahar edenlerden olma hani her an hersey olabilir dikkat edin....

6
3
yanıtYanıtla
ADI SOYADI:

Bence bizzat kendi kendini şahsen intihar etti.

6
1
yanıtYanıtla
gurbetci kız:

bence ilk önce atladı sonra intihar etti

5
1
yanıtYanıtla
moskow:

Gazete yöneticilerine sesleniyorum bu inanılmaz zekayı işe almalısınız ben dahil tüm arkadaşlarım önce intihar edip sonra atladığını düşünüyorduk fakat bu zeki kız bizi aydınlattı :D

yanıt5
yanıt1
....:

ilk önce atlayıp sonra nasıl intihar ediyor? biri bunu açıklasın Allah aşkına :))

yanıt1
yanıt0
TRAK:

KENDİSİ Mİ ATLADI, YOKSA İNTİHAR MI ETTİ?HADİ BAKALIM ÇIK İŞİN İÇİNDEN:))))

4
0
yanıtYanıtla
zonguldaklı:

habere verdıgınız baslık cok guzel olmus. kendisimi atladı intiharmı etti. akılları karıstıran bir soru olmus :)))

4
0
yanıtYanıtla
zonguldaklı:

KENDİSİ Mİ ATLADI, İNTİHAR MI ETTİ? :))))))))

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title