Haberler

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nden 9. Karne Şenliği

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Tarafından Her Yıl Geleneksel Olarak Düzenlenen Karne Şenliğinin 9.'su Bu Yıl Polisevinde Gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen karne şenliğinin 9.'su bu yıl polisevinde gerçekleştirildi.

2006-2007 eğitim öğretim yılı, yarı yıl tatili nedeniyle düzenlenen şenliğe Emniyet Teşkilatı mensuplarının anaokulu ve ilköğretim okulu çağındaki çocukları, Alparslan İlköğretim Okulu ve Bağlarbaşı İlköğretim Okulu öğrencileri, Çocuk Esirgeme Kurumu'ndaki çocuklar, turizm gönüllüsü çocuklar, kenar mahalle çocukları, Şanlıurfa Polis Gücü Kız Basketbol Takımı oyuncuları ve polis çocukları katıldı. Şenlikte anasınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan gösterilerle minik öğrenciler arasında yarışmalar düzenlendi. Palyaço gösterilerinin yapıldığı şenliklerde minik öğrenciler müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

İl Emniyet Müdürü Kutlay Çelik salona girdiği sırada öğrenciler, Çelik'e karnelerini göstermek için birbirleriyle yarıştı. Emniyet Müdürü Çelik, karne şenliklerinin her yıl geleneksel olarak yapıldığını belirterek, "Amacımız her kesimden çocukların kaynaşmasıdır. Her yıl olduğu gibi bu yıl da şenlik havasında geçiyor. Mümkün olduğunca tüm karnelere bakarak çocuklarla ilgilenmeye çalışıyorum. Bu gün yaklaşık bin çocuk buradaki eğlenceye katıldı. Bin 500 hediye hazırladık" dedi.

Çocukların okula özendirilmesi gerektiğini belirten Çelik, "Şanlıurfa'da çocukları okula kazandırmak ve özendirmek gerekiyor. Valimiz de bu konu üzerinde çok durmaktadır. Devletin tüm kurumları eğitim seviyesini yükseltmek için çalışıyor. Anne babalara çok büyük görev düşüyor. Çocuklarını okula ve eğitime özendirsinler" diye konuştu.

(FÖ-FÖ-RO-RO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title