Haberler

Şanlıurfa Belediyesinin Ramazan Etkinlikleri Büyük İlgi Gördü

Şanlıurfa Belediyesi Tarafından Organize Edilen Ramazan Ayı Etkinlikleri Büyük İlgi Gördü.

Şanlıurfa Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan ayı etkinlikleri büyük ilgi gördü.

Balıklıgöl Anfi Tiyatro ve Belediye önünde gerçekleştirilen Ramazan ayı etkinliklerine büyük ilgi gösteren Şanlıurfalılar, etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Yardımcısı Mehmet Fevzi Yücetepe ve Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ettiler.

Belediye Başkan Vekili M. Fevzi Yücetepe, yaptığı açıklamada. etkinliklerin Salı günü Balıklıgöl Anfi Tiyatro'da Ahilik Haftası sebebiyle düzenlenecek olan Şedd Kuşanma Töreni ile sona ereceğini belirtti. Yücetepe, Şanlıurfa Belediyesi olarak yüzyıllardır süre gelen Ramazan kültürünü devam ettirmek amacıyla, özel programlar hazırladıklarını kaydederek, şunları söyledi:

"Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan Ramazan ayı etkinlikleri Ramazan gecelerimize ayrı bir mana kattı. Sohbetler, şiir dinletileri, orta oyunu, tasavvuf müziği konserleri, animasyon gösterileri ve belediye önünde oluşturulan kitap fuarı halkımızın büyük ilgisini görmüştür” dedi.

(FÖ-OÇ-Y)

07.10.2007 16:25 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title