Haberler

    Samsung Galaxy S4'ün Grafik Performansı Nasıl?

    Samsung'un beklenen cihazı Galaxy S4'ün GLBenchmark sonuçlarının ortaya çıkması cihazın grafik performansını gözler önüne seriyor.

    Emre Çetinkaya - -

    Bildiğiniz üzere şu sıralar büyük akıllı telefon üreticileri büyük kozlarını oynamaya başladılar. Yılın ilk bombası diyebileceğimiz Xperia Z ortalığın tozunu henüz attırmışken şimdi de yakın zamanda Galaxy S4 rüzgarı esecek. Daha gün yüzüne çıkmayan cihaz hakkında şimdiden birçok iddia ortaya atıldı bile. Şimdi ise cihazın grafik performansına dair haberler ortaya çıktı. GLBenchmark sonuçları ortaya çıkan cihaz bakalım nasıl bir performans sergilemiş?

    GLBenchmark veri tabanından alınan bilgilere göre, Galaxy S4'ün Güney Kore versiyonu olan SHV-E300S kod adlı cihazı üzerinde gerçekleştirilen testlerde Galaxy S4'ün full HD çözünürlükle iyi bir performans ortaya koyduğu görülüyor.

    Güney Kore versiyonu olduğu belirtilen ve Nexus 4'te kullanılan Qualcomm MSM8960 çipseti kullanan Galaxy S4'ün offscreen 3D performansı 41.3 fps değerine ulaşabiliyorken, onscreen değeri 39.4 fps'ye ulaşıyor. Bunun yanında HTC Butterfly ve Droid DNA modellerinin aynı testte sırasıyla, 29.7 ve 28.1 fps'ye ulaşabildiğini hatırlatalım.

    Bu cihazlarla karşılaştırıldığında oldukça iyi gözüken bu değerin, açıklanacak Galaxy S4'te kullanılması beklenen 8 çekirdekli Exynos Octa çipseti ile birlikte daha da yüksek olması bekleniyor.

    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Samsung Galaxy Güney Kore Samsung Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title