Haberler

Samsun: Esrar Cinayeti Davası

Samsun'da bir çay ocağının sahibini, işyerinde kendisine esrar vermediği iddiasıyla tabancayla yüzünden vurarak öldüren katil zanlısının yargılanmasına başlandı.

Samsun'da bir çay ocağının sahibini, işyerinde kendisine esrar vermediği iddiasıyla tabancayla yüzünden vurarak öldüren katil zanlısının yargılanmasına başlandı.

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davanın ilk duruşmasında, çay ocağı sahibi Mahmut Germi'yi (52), işyerinden tabancayla yüzünden vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Musa Ş. (27) ve olay günü yanında bulunan Selçuk A. hakim karşısına çıktı. Suçunu kabul eden Musa Ş, "Ben öldürdüm. Daha önce kendisinden esrar alıyordum. Niyetim yine esrar almaktı. Çay ocağına girdiğimde 'esrar yok' dedi. Tartıştık, dışarı çıkıp hava aldım. Bunalmıştım, tekrar içeri girdim. Ne yaptığımı bilmiyordum. Tabancamı ateşleyerek öldürdüm. Bu sırada Selçuk A. da yanımdaydı. Ancak, onun bu olayla bir ilgisi yok" dedi.

Tutuklu olarak yargılanan Selçuk A. ise hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Selçuk A, "Olay günü birlikte çay ocağına gittik. Ancak, benim bu olayla bir ilgim yok. Olay aniden gelişti. Tabancayla ateş edip şahsı vurunca bana da silah çekip kimseye söylememek için ölümle tehdit etti" diye konuştu.

Mahkeme heyeti, Selçuk A.'nın tutuksuz yargılanmak üzere tahliyesine karar verirken, Musa Ş.'nin Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilerek, akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespit edilmesine karar verdi. Duruşma Ruh Sağlığı Hastanesi'nde rapor beklenmesi için ertelendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title