Haberler

Samsun: DYP Lideri Ağar Samsun'da

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, Türkiye'yi Türkiye Gibi Yöneteceklerini Belirterek, "Siyasetten Soğuyan Milyonların Yeniden Türkiye'deki Katılımı İçin Varız" Dedi.

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, Türkiye'yi Türkiye gibi yöneteceklerini belirterek, "Siyasetten soğuyan milyonların yeniden Türkiye'deki katılımı için varız" dedi.

DYP Samsun İl Teşkilatı'nın Büyük Samsun Oteli'nde organize ettiği iftar yemeğine katılan DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, partililerle biraraya geldi. İftar yemeğinin ardından partililere seslenen Ağar, hükümeti eleştirerek, ülkenin bulunduğu durum ve parti politikalarına değindi. Türkiye'de hukuk devletinin önünü açacaklarını, teröründen Güneydoğusu'na, tarımdan organize sanayi bölgesindeki KOBİ'lere, emeklisinden işsizine kadar Türkiye'nin önemli sorunlarının çözüm beklediğini dile getiren Ağar, "Türkiye'yi Türkiye gibi yöneteceğiz. Türkiye, tarihindeki ihtişama layık olduğu şekilde yoluna devam edecek. Türkiye, zorlukların üstesinden gelecek potansiyele sahiptir. Türkiye, Türkiye gibi yönetildikçe dayatmalar da olmayacak. Bir başka iradenin koltuğuna girmek zorunda kalmayacak. Uluslararası haklarını korumakta zafiyet göstermeyecektir. Kendi ekonomisini, dış politikalarını belirlerken, kendi özgür, hür düşüncesiyle, kendine özgü duruşlarını sergileyecektir. Bizim bu, vicdan borcumuzdur. Siyasette zulme boyun eymeden, milletin inisiyatifinin temsilcisi olarak güce değil, hukuka boyun eğen anlayışla geleceğiz. Biz hayatımızı ortaya koyar, değerlerimizden ve sözlerimizden asla vazgeçmeyiz" diye konuştu. Türkiye'de her şeyin demokrasiyle çözüleceğini vurgulayan Ağar, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Millet iradesinin dışında hiçbir gücün var olamayacağı bilenecektir. Çözüm, milletin iradesindedir. Sabır acıdır, ama tadı tatlıdır. Siyasetten soğuyan milyonların yeniden Türkiye'deki katılımı için varız. Başkalarının kulak vermediği bizim söylediğimiz sessiz milyonların, toprağına ve bayrağına bağlı, hukuka saygılı, kendinin hakkının korunmasını bekleyenlerin heyecanını duyuyoruz. Milletten güç alan, Cumhuriyet'i, demokrasisini, milli ve manevi değerlerini, Türkiye'nin geleneklerini muhafazakar değerleriyle, batıya modernize etmiş yeni bir yönetimi var etmenin heyecanını duyuyoruz. Türkiye'de toplumsal değişimin olduğu yerde, merkez sağ buna taliptir."

"Milletin hakkını korumak bizim işimizdir" diye devam eden Ağar, "Özgürlük alanı DYP'dir. DYP, büyük milletin gösterdiği yolda kol kola, inançla, imanla yürüyecektir. Önümüzdeki ilk seçimde, bu değerleri ortaya koyarak var edecektir. Türkiye'de adaletsizliğin, ayrımcılığın sona erdiği, dış dünyada itibarının yükseldiği, kendi meselelerini kendi iradesiyle çözümlerini ortaya koyan, bir damla bile kanın akmadığı, silahların konuşmadığı, hiçbir ananın gözyaşı dökmediği, en itibarlı 70 milyonu kurmanın heyecanı içindeyiz" ifadelerini kaydetti. Ağar, Türkiye'nin üreten ve yatırımların ülkesi olacağını, yanlış politikalar uygulayanların ise halka hesap vereceğini de sözlerine ekledi.

Geceyi Samsun'da geçirecek olan Mehmet Ağar, konuşmasının ardından Site Camii'nde Teravih Namazı'nı kıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title