Haberler

Samsun'da Yerel Yönetimler

Geçtiğimiz Günlerde Atatürk Kültür Merkezi'nde Verdikleri Konserle Herkesin Beğenisini Kazanan Gazi Belediyesi Türk Sanat Müziği Çocuk ve Gençlik Korosu, Bu Başarılarını Düzenledikleri Eğlenceyle Kutladı.

Geçtiğimiz günlerde Atatürk Kültür Merkezi'nde verdikleri konserle herkesin beğenisini kazanan Gazi Belediyesi Türk Sanat Müziği Çocuk ve Gençlik Korosu, bu başarılarını düzenledikleri eğlenceyle kutladı.

Tüm solistlerin ve saz sanatçılarının yanı sıra velilerin de katıldığı eğlencede pastalar kesildi, şarkılar söylendi. Zorlu bir konseri başarıyla tamamladıklarını söyleyen Gazi Belediyesi Türk Sanat Müziği Çocuk ve Gençlik Korosu Şefi Vehbi Tezcan, 25 eserin seslendirildiği konserin uzun süre akıllarda kalacağını söyledi. Yaşıtları halen oyun oynayan 70 çocuğu sanata yönlendirmenin öneminden bahseden Şef Tezcan, "Gazi Belediyesi Türk Sanat Müziği Çocuk ve Gençlik Korosu olarak çocuklarımızın boş vakitlerini değerlendirebilecekleri bir kültürel etkinlikten ziyade birebir sanatın içerisinde yer almaları ve sorumluluk alıp bu sorumlulukları yerine getirebilmeleri anlamında önemli bir etkinlik olmasına özen gösteriyoruz. Verdiğimiz emeklerin sonuçlarını ise konserlerimizde alıyoruz. Birbirinden zor eserleri ustaca seslendiren ve herkesin beğenisini kazanan çocuklarımızın içerisinde sanat müziğinde önemli yerlere gelmiş sanatçılar çıkacağına inanıyorum. Bu bütünlüğün sağlanmasında Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım başta olmak üzere tüm velilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından solistlerle ve velilerle birlikte pasta kesen Türk Sanat Müziği Çocuk ve Gençlik Korosu Şefi Vehbi Tezcan, kesilen kutlama pastasını solistlere kendi elleriyle yedirdi.

(SAM-SA)

28.01.2007 18:23 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title