Haberler

Samsun Bakan Eroğlu Bu Millete Dokunan Yanar

Bakan Eroğlu Bu millete dokunan yanarSağlık Bakanı Ahmet Demircan ile Orman Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Samsun'da yapılacak 183 milyon TL yatırım bedelli 14 tesis için düzenlenen toplu temel atma törenine katıldı.

Bakan Eroğlu Bu millete dokunan yanar

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ile Orman Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Samsun'da yapılacak 183 milyon TL yatırım bedelli 14 tesis için düzenlenen toplu temel atma törenine katıldı. Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen törende konuşan Bakan Eroğlu, Bizi yenemeyen alçaklar içimizden vurmak için bir takım hainleri içimize casus olarak göndermişler. Sade bize değil aynı numara Irak'ta uygulanmış, Pakistan'da uygulanıyor, Türkiye'de bir haini maşa olarak kullanarak FETO kanlı darbe teşebbüsüne teşebbüs ettiler. Ama aziz milletimizin kahramanlığı, cumhurbaşkanımızın cesareti sayesinde bu hain alçak darbe girişimi püskürtüldü. İnşallah onlar en ağır cezayı alacaklar buna inanın. Rüya görüyorlarmış da bide. Ne rüyası be. Onlar cehennem çukurundaki rüyayı görüyordur. ve neticede güya kurtaracakmış birden bire hapishanelerin duvarları kalkacakmış falan böyle onları tekrar motive etmek için gayreti içinde. Ama onların sadece bu dünyada değil öbür dünyaları da berbat olacak. Çünkü bu millete dokunan gerçekten yanar. PKK, PYD, DEAŞ gibi bütün terör örgütlerinden Allah milletimizi, ülkemizi, vatanımı muhafaza eylesin. İnşallah onlara destek veren silah veren bütün devletleri ya rabbi onları da tarih sahnesinden siliversen senin her şeye gücün yeter. Merak etmeyin milletimizin bahtı açık. Bu millet, Türk Milleti 21'inci asra mührünü vuracak. Allah'ın izniyle 2071 yılından önce Türkiye küresel bir güç olacak. onlar inişte biz çıkıştayız dedi.

Törende konuşan Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ise Türkiye 2003'ten itibaren sağlıkta bir dönüşüm sürecini yaşadı ve sağlıkta geçmişte yaşanan sıkıntılar artık unutuldu. Ama biz gelinen yerde durmayı kabul edemeyiz bu devam etmeli. Türkiye sadece Türkiye'ye sağlık hizmeti veren bir ülke konumundan hızla bütün çevresine ve insanlığa sağlık hizmeti verebilecek istikamete doğru ilerliyor. Şimdi sağlığın ikinci dönemi. Dönüşüm dönemi değil artık gelişim ve kalite dönemi şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından orman mahallelerine kullandırılan gelir getirici ağaçların bulunduğu parseller kura ile vatandaşlara verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Demircan Veysel Eroğlu Türkiye Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title