Haberler

    Şampiyonlar Ligi'nde Gecenin Maçları! (Canlı)

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 6. ve son hafta heyecanı E, F, G ve H gruplarında oynanan 8 maçla devam ediyor. Canlı aktarıyoruz...

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 6. ve son hafta heyecanı E, F, G ve H gruplarında oynanan 8 maçla devam ediyor. TSİ 22: 45'te başlayan karşılaşmaları canlı aktarıyoruz... E GRUBU Liverpool (İngiltere) - Spartak Moskova (Rusya) (Maçın canlı anlatımı için tıklayın) Maribor (Slovenya) - Sevilla (İspanya) (Maçın canlı anlatımı için tıklayın) F GRUBU Feyenoord (Hollanda) - Napoli (İtalya) (Maçın canlı anlatımı için tıklayın) Shakhtar Donetsk (Ukrayna) - Manchester City (İngiltere) (Maçın canlı anlatımı için tıklayın) G GRUBU Porto (Portekiz) - Monaco (Fransa) (Maçın canlı anlatımı için tıklayın) Leipzig (Almanya) - Beşiktaş (Türkiye) (Maçın canlı anlatımı için tıklayın) H GRUBU Real Madrid (İspanya) - Borussia Dortmund (Almanya) (Maçın canlı anlatımı için tıklayın) Tottenham Hotspur (İngiltere) - APOEL Nicosia (Kıbrıs Rum Kesimi) (Maçın canlı anlatımı için tıklayın)

    Kaynak: Skorer / Spor

    UEFA Şampiyonlar Ligi Spartak Moskova Liverpool Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title