Haberler

Sami Yen'de Hagi Farkı!

Spor Toto Süper Lig 10.

Spor Toto Süper Lig 10. hafta mücadelesinde Galatasaray, kendi evinde Medical Park Antalyaspor ile karşı karşıya geldi.

Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan karşılaşmada sarı kırmızılı takım Antalyaspor'u 2-1 mağlup ederek yeni teknik direktör Gheorghe Hagi yönetiminde bu sezonki ilk galibiyetini aldı.

Başından sonuna çekişmeli ve tempolu geçen mücadelede Galatasaray'ın gollerini 31. dakikada Servet ve 34. dakikada Pino kaydetti.

Yaklaşık 5,5 yıl aradan sonra Ali Sami Yen Stadı'nda taraftarlarının karşısına çıkan Hagi yönetimindeki Galatasaray bu galibiyetin ardından ligde 16 puana yükselirken MP Antalyaspor ise 17 puanda kaldı.

BEŞ YIL ARADAN SONRA HAGI SAMİ YEN'DE

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Medical Park Antalyaspor'u ağırlayan Galatasaray'da teknik direktör Gheorghe Hagi, yaklaşık 5,5 yıl sonra Ali Sami Yen'de taraftarların karşısına çıktı.

Frank Rijkaard'la yollarını ayırmasının ardından göreve tekrar getirilen ve ilk maçında Fenerbahçe derbisinde takımı yöneten Gheorghe Hagi, 1984 gün sonra yeniden Ali Sami Yen Stadı'nda sarı-kırmızılı takımın başında yer aldı.

Galatasaray taraftarları Hagi ile yeniden buluşmanın coşkusunu yaşadı. Ali Sami Yen Stadı'nın kapalı tribününe oldukça büyük bir 'Senden kalan bir anı bu. Alır beni götürür sevgi dolu yıllara' yazılı pankart asılırken, maç öncesi tribünlere çağrılan Rumen teknik adama, 'I love you Hagi' (Seni seviyoruz Hagi) tezahüratları yapıldı.

KALE YİNE UFUK'A EMANET

Galatasaray'ın Ankaragücü ile yaptığı ve 4 gol birden yenilen maçta kırmızı kart gören, serilediği performansla da eleştirilerin hedefi olan kaleci Ufuk, Medical Park Antalyaspor karşısında yeniden kaleyi devraldı.

Derbi maçta forma giyen Aykut'un sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamaması nedeniyle teknik direktör Hagi'nin ilk 11'deki tercihi Ufuk oldu. Kaleci Aykut, çarşamba günü yapılan antrenmanda ters bir şekilde düşmesinin ardından belinden sakatlanmıştı.

GALATASARAY'DA EKSİKLER BİTMİYOR

Sarı-kırmızılı takımın Medical Park Antalyaspor ile yaptığı maçta yine eksik futbolcuların çokluğu dikkat çekti.

Gribal enfeksiyon geçiren Elano, sakatlıkları bulunan Aykut, Baros, Kewell, Aydın, Gökhan Zan ve Arda ile sarı kart cezalısı olan Ayhan, bu mücadelede takımdaki yerlerini alamadılar.

PİNO YİNE FORVETTE

Teknik direktör Hagi, mecburi nedenlerden dolayı takımda yer alamayan oyuncular dışında, Fenerbahçe derbisindeki takımını değiştirmedi.

Fenerbahçe derbisindeki oyunuyla alkış toplayan Pino'yu yine forvette görevlendiren Rumen teknik adam, Aykut, Ayhan ve Elano'nun yokluğunda, Ufuk, Barış ve Serkan'ı bu kez ilk 11'e aldı.

Hagi'nin Mehmet Batdal'a yine yedekler arasında yer vermesi dikkati çekti.

TEMPOLU VE HIZLI BAŞLADI

Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan Galatasaray - MP Antalyaspor karşılaşması oldukça tempolu başladı. Konuk ekip Antalyaspor maçın başından sonuna kadar gol atmayı ve oyunu güzelleştirmeye yönelik bir futbol sahaya yansıttı.

İlk yarıda özellikle Tita ve Veysel ile Antalyaspor rakip kalede etkili olduğu dakikalarda Galatasaray tam anlamı ile sahada oyunun kontrolünü eline aldı.

SERVET KAFASINI KONUŞTURDU!

İlk yarım saati golsüz geçilen karşılaşmada Galatasaray'dan Servet ilginç kafa golü ile maçtaki eşitliği bozan isim oldu.

31. dakikada Misimovic'in kullandığı korner ceza sahasına yöneldi. Servet penaltı noktasının üzerinden yaptığı sert kafa vuruşu ile Antalyaspor'un tecrübeli kalecisi Ömer'i mağlup etti. 1-0

PINO İYİ OYUNUNU GOLLE SÜSLEDİ

Galatasaray'da sakatlıklar ve cezalılardan dolayı geçtiğimiz hafta Fenerbahçe karşısında tek forvet olarak oynayan ve başarılı bir performans ortaya koyan Juan Pablo Pino takımının ikinci golünü kaydetti.

34. dakikadaki Galatasaray atağında Sabri'nin yaptığı ortayı savunma uzaklaştırdı. Kısa düşen top Pino'nun önünde kaldı. Pino ceza sahası içinden çok sert vurdu ve topu ağlarla buluşturdu. Bu gol ile Pino sarı kırmızılı forma ile ilk resmi golünü de kaydetmiş oldu.

Pino'nun Galatasaray forması ile attığı ilk golün ardından takım arkadaşları Kolombiyalı futbolcuyu hep birlikte kutladı.

ŞİFO'NUN TAKIMI MAÇI BIRAKMADI

Antalyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek takımı 2-0 geriye düşmesine rağmen oyuncularını beraberlik golü bulmaları konusunda sık sık uyarılarda bulundu. Spor Toto Süper Lig'in dişli takımları arasında yer alan Medical Park Antalyaspor ikinci yarının başlangıcı ile birlikte Galatasaray'ın oyunu dinlendirme planlarını bozdu.

MUSA NİZAM FARKI BİRE İNDİRDİ

Galatasaray karşısında ikinci yarıya hızlı başlayan MP Antalyaspor, golü de çok geçmeden buldu.

Maçın 55. dakikasında Sedat'ın savunmanın arkasına şişirdiği topu Musa Nizam önüne aldı. Galatasaray savunmasının ofsayt beklentisi ile durakladığı pozisyonda Musa Nizam yere seken topa kayarak dokundu, kaleci Ufuk'un üzerinden geçen meşin yuvarlak filelerle buluştu.

TEMPO YÜKSEK, GOL YOK!

Antalyaspor'un golünün ardından karşılaşmada tempo en üst seviyeye çıktı. Ev sahibi Galatasaray farkı arttırıp maçın son anlarına iki farklı üstün girmek için, konuk ekip Antalyaspor ise karşılaşmada en azından eşitlik sayısını bulmak için sahada seyir zevki yüksek bir performans ortaya koydu. Ancak maçın ilerleyen dakikalarında iki takım da net gol fırsatları yakalamasına karşın gol bulamadı ve karşılaşma Sarı kırmızılı takımın 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

4. dakikada gelişen Galatasaray atağında ceza yayı önünde topla buluşan Sabri'nin şutunda top üstten auta çıktı.

10. dakikada sağ kanatta topla buluşan Sabri, ceza alanına ortasını yaptı. Gelişine sert vuran Misimovic'in şutunda top kaleci Ömer'de kaldı.

18. dakikada Medical Park Antalyaspor, Tita ile önemli bir fırsattan yararlanamadı. Sedat derinlemesine pasında topu ceza alanı önünde bulunan Necati'ye, Necati de kendisinden daha uygun durumda olan Tita'a aktardı. Tita'nın sol çaprazdan yerden vuruşunda köşeye giden topu kaleci Ufuk kurtardı.

31. dakikada Galatasaray'ın golü geldi. Sağ kanattan Misimovic'in kullandığı korner atışında ceza alanında iyi yükselen Servet'in kafa vuruşunda top ağlara gitti: 1-0

34. dakikada Galatasaray farkı 2'ye çıkardı. Sabri'nin sağdan ortasında savunmadan seken topu önünde bulan Pino, sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 2-0

36. dakikada Galatasaray mutlak bir golden oldu. Sol kanattan gelişen atakta Pino, topu arka direkteki Misimovic ile buluşturdu. Bu oyuncunun kale önüne doldurduğu topa arka direkte Neill vuramayınca, top auta çıktı.

45+1. dakikada Antalyaspor'dan Uğur'un ceza alanı dışından sert şutunu kaleci Ufuk, kornere çeldi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, sahasında Medical Park Antalyaspor'u 2-1 yendi.

48. dakikada Misimovic'in sağdan kullandığı korner atışında ceza alanında iyi yükselen Servet'in kafa vuruşunda top üstten auta çıktı.

49. dakikada Galatasaray sağdan bir korner atışı daha kazandı. Misimovic'in kullandığı atışta bu kez ön direkteki Neill kafayı vururken, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

51. dakikada gelişen Antalyaspor atağında Erkan'ın sağdan ortasında Veysel'in kafa vuruşunda top kaleci Ufuk'ta kaldı.

56. dakikada Antalyaspor'un golü geldi. Sedat'ın savunmanın arkasına attığı topta Galatasaray savunması ofsayt düşüncesiyle duraklarken arkaya sarkan Musa'nın aşırtma vuruşunda top kaleci Ufuk'un müdahalesine rağmen ağlarla buluştu: 2-1

66. dakikada Antalyaspor atağında Veysel pasını Kerem'e aktardı. Bu oyuncunun vuruşunda top üstten auta çıktı.

70. dakikada Pino'nun pasıyla topla buluşan Misimovic'in sağ çaprazdan vuruşunda top az farkla auta çıktı.

77. dakikada Misimovic'in sağdan kullandığı serbest atışta ceza alanında iyi yükselen Servet'in kafa vuruşunda topu kaleci Ömer, kornere çeldi.

87. dakikada Misimovic'in kaptığı topla gelişen Galatasaray atağında ceza alanına girerken Pino pasını Misimovic'e aktardı. Bu oyuncunun vuruşunda, kaleci Ömer'den dönen topu savunma uzaklaştırdı.

89. dakikada Antalyaspor gole yaklaştı. Djiehoua'nın pasında ceza alanında topla buluşan Ali Zitouni'nin vuruşunda top üstten auta çıktı.

GALATASARAY: 2 - MEDİCAL PARK ANTALYASPOR: 1

Stat: Ali Sami Yen

Hakemler: Bünyamin Gezer, Alpaslan Dedeş, Orkun Aktaş

Galatasaray: Ufuk, Serkan (Dk. 43 Ali Turan), Neill, Servet, Hakan Balta (Dk. 71 Insua), Sabri, Barış, Cana (Dk. 60 Emre), Mustafa Sarp, Misimovic, Pino

Medical Park Antalyaspor: Ömer, Erkan, Radeljic, Musa, Yenal, Kerem, Sedat, Uğur, Tita, Necati (Dk. 55 Ali Zitouni), Veysel (Dk. 76 Djiehoa) Goller: Dk. 31 Servet, Dk. 34 Pino (Galatasaray), Dk. 55 Musa (Medical Park Antalyaspor)

Sarı Kartlar: Dk. 21 Yenal, Dk. 24 Uğur, Dk 27 Radeljic (Medical Park Antalyaspor), Dk. 42 Serkan, Dk. 60 Ali Turan, Dk. 74 Misimovic, Dk. 90 Barış (Galatasaray)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title