Haberler

Samandıra'da Fabrika Yangını

Samandıra'da Bulunan Dps Panel İsimli Fabrikada Çıkan Yangın, Çevrede Paniğe Neden Oldu. Yaklaşık 30 Metre Yükselen Alevlerin Söndürmek İçin İtfaiye Ekipleri Yoğun Çaba Sarfetti. Yangın İtfaiyenin Yaklaşık 1 Saatlik Çalışması Sonucu Kontrol Altına Alındı.

Samandıra'da bulunan DPS Panel isimli fabrikada çıkan yangın, çevrede paniğe neden oldu. Yaklaşık 30 metre yükselen alevlerin söndürmek için itfaiye ekipleri yoğun çaba sarfetti. Yangın itfaiyenin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucu kontrol altına alındı.

Edinilen bilgilere göre, saat 14.30 sıralarında DPS Panel fabrikasının deposu ve bahçesindeki strafor malzemeleri, bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Kısa sürede büyüyerek yaklaşık 2 bin metrekarelik fabrikası saran alevler, itfaiye erlerine ve çevredekilere zor anlar yaşattı. Olay yerine sevkedilen Ümraniye, Maltepe, Kartal, Tuzla, Sultanbeyli, Pendik, Kurtköy ve Kadıköy itfaiye grupları, zaman zaman 30 metreye kadar yüksele alevleri söndürmek için yoğun çaba sarfetti. Alevlerin yüksek gerilim hattına ulaşması üzerine, kablolara gelen elektrik kesildi. Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışması sonucunda güçlükle kontrol altına alındı.

Öte yandan, olay yerine sağlık ekipleri de yangın boyunca patlama ve yaralanma olması ihtimali göz önünde bulundurularak hazır bekletildi.

(RA-ÖFA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title