Haberler

Sakaryaspor'da Antalyaspor Maçının Hazırlıkları Sürüyor

Sakaryaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 19. Haftasında Antalyaspor ile Deplasmanda Oynayacağı Maçın Hazırlıklarını, Yaptığı Antrenmanla Sürdürdü.

Sakaryaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 19. haftasında Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını, yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Haftasonu deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Sakaryaspor, hazırlıklarına Rüstemler Tesisleri'nde yaptığı idman ile devam etti. Teknik Direktör Şaban Yıldırım yönetiminde yapılan çalışmaya, dün akşam Adapazarı'na gelen yeni transfer Claudio Graf da katıldı. Arjantinli oyuncu, idmanda düz koşu yaptı.

Bu arada, transfer çalışmalarını sürdüren Yeşil-siyahlılar, Graf ile birlikte Adapazarı'na getirdikleri Arjantinli oyuncu Chirumbolo Mariano'yu da denemeye aldı. Arjantin'in Ferro takımında oynayan 24 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Mariano, Sakaryaspor ile idmana çıktı. Kocaelisporlu Özgür Karakaya da idmana çıkarak, denemeye tabi tutuldu.

Sakaryaspor, denemeye tabi tuttuğu yabancı oyunculardan 3'ü ile yarın sözleşme imzalayacak.

(İÇ-AK-KÇ-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title